ntp bug in Version 82.0.453.2 (Official build) dev (64-bit)

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1240477%22%20slang%3D%22en-US%22%3Entp%20bug%20in%20Version%2082.0.453.2%20(Official%20build)%20dev%20(64-bit)%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1240477%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CSTRONG%3ELook%20at%20NTP%20%3A%3C%2FSTRONG%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSTRONG%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-center%22%20image-alt%3D%22Screenshot%20(121).png%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F178320iD0311AB725E2EA03%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20title%3D%22Screenshot%20(121).png%22%20alt%3D%22Screenshot%20(121).png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FSTRONG%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1240538%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20ntp%20bug%20in%20Version%2082.0.453.2%20(Official%20build)%20dev%20(64-bit)%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1240538%22%20slang%3D%22en-US%22%3EYes%2C%20I%20was%20also%20having%20this%20issue%20in%20the%20dev%20channel%20but%20this%20issue%20went%20away%20when%20I%20changed%20my%20new%20tab%20page%20settings%20and%20switch%20it%20back%20to%20the%20old%20setting.%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1240594%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20ntp%20bug%20in%20Version%2082.0.453.2%20(Official%20build)%20dev%20(64-bit)%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1240594%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F537238%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40theshaunsaw%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20changed%20the%20profile%2C%20--%26gt%3B%20that%20bug%20disappeared%2C%26nbsp%3B%3CSTRONG%3EBUT%26nbsp%3B%3C%2FSTRONG%3Enow%26nbsp%3B%3CU%3E%3CEM%3Ethis%20new%20bug%20appeared%20%3A%3C%2FEM%3E%3C%2FU%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSTRONG%3E%3CU%3E%3CEM%3Eonly%20offline%20version%20of%20ntp%20is%20shown.%3C%2FEM%3E%3C%2FU%3E%3C%2FSTRONG%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSTRONG%3E%3CU%3E%3CEM%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-center%22%20image-alt%3D%22Screenshot%20(122).png%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F178342i877849861B9469CF%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20title%3D%22Screenshot%20(122).png%22%20alt%3D%22Screenshot%20(122).png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FEM%3E%3C%2FU%3E%3C%2FSTRONG%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1240882%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20ntp%20bug%20in%20Version%2082.0.453.2%20(Official%20build)%20dev%20(64-bit)%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1240882%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHappening%20on%20Version%2082.0.458.0%20(Official%20build)%20Canary%20(64-bit)%20too.%20with%20custom%20profile%20picture%20that%20I%20set%20for%20NTP.%20gear%20icon%20is%20shown%20for%20me%20but%20doesn't%20do%20anything%20when%20clicked%20on%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EUpdate%3A%20changed%20the%20font%20size%20from%20medium%20recommended%20to%20very%20large%20and%20it%20fixed%20it.%20reverted%20back%20and%20NTP%20stayed%20normal%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1241279%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20ntp%20bug%20in%20Version%2082.0.453.2%20(Official%20build)%20dev%20(64-bit)%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1241279%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F310193%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40HotCakeX%3C%2FA%3E%26nbsp%3Bthanks%20for%20that%20response.%20I%20also%20had%20the%20same%20issue%2C%20but%20it%20is%20fixed%20now.%20%3A)%3C%2Fimg%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Regular Contributor

Look at NTP :

 

Screenshot (121).png

 

4 Replies
Highlighted
Yes, I was also having this issue in the dev channel but this issue went away when I changed my new tab page settings and switch it back to the old setting.
Highlighted

@TheShaunSaw 

I changed the profile, --> that bug disappeared, BUT now this new bug appeared :

only offline version of ntp is shown.

 

Screenshot (122).png

 

Highlighted

Happening on Version 82.0.458.0 (Official build) Canary (64-bit) too. with custom profile picture that I set for NTP. gear icon is shown for me but doesn't do anything when clicked on

 

Update: changed the font size from medium recommended to very large and it fixed it. reverted back and NTP stayed normal

Highlighted

@HotCakeX thanks for that response. I also had the same issue, but it is fixed now. :)