Node debug does not work in version 89

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2268599%22%20slang%3D%22en-US%22%3ENode%20debug%20does%20not%20work%20in%20version%2089%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2268599%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI'm%20trying%20to%20debug%20node%20js%20run%20with%20--inspect%20and%20get%20error%20in%20console%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22DevTools%20-%20devtools___devtools_bundled_node_app.html_remoteBase%3Dhttps___devtools.azureedge.net_serve_file_%405adbe73db9549645ca30%E2%80%A6%202021-04-12%2022-20-58.png%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F272197iB8064DBED50D3E12%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D999%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22DevTools%20-%20devtools___devtools_bundled_node_app.html_remoteBase%3Dhttps___devtools.azureedge.net_serve_file_%405adbe73db9549645ca30%E2%80%A6%202021-04-12%2022-20-58.png%22%20alt%3D%22DevTools%20-%20devtools___devtools_bundled_node_app.html_remoteBase%3Dhttps___devtools.azureedge.net_serve_file_%405adbe73db9549645ca30%E2%80%A6%202021-04-12%2022-20-58.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22DevTools%20-%20devtools___devtools_bundled_node_app.html_remoteBase%3Dhttps___devtools.azureedge.net_serve_file_%405adbe73db9549645ca30%E2%80%A6%202021-04-12%2022-23-36.png%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F272198i4E50C322FB8A33CE%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D999%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22DevTools%20-%20devtools___devtools_bundled_node_app.html_remoteBase%3Dhttps___devtools.azureedge.net_serve_file_%405adbe73db9549645ca30%E2%80%A6%202021-04-12%2022-23-36.png%22%20alt%3D%22DevTools%20-%20devtools___devtools_bundled_node_app.html_remoteBase%3Dhttps___devtools.azureedge.net_serve_file_%405adbe73db9549645ca30%E2%80%A6%202021-04-12%2022-23-36.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2268599%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3Enodejs%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Contributor

I'm trying to debug node js run with --inspect and get error in console

 

DevTools - devtools___devtools_bundled_node_app.html_remoteBase=https___devtools.azureedge.net_serve_file_@5adbe73db9549645ca30… 2021-04-12 22-20-58.pngDevTools - devtools___devtools_bundled_node_app.html_remoteBase=https___devtools.azureedge.net_serve_file_@5adbe73db9549645ca30… 2021-04-12 22-23-36.png

0 Replies