New card - your own background.

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1478270%22%20slang%3D%22en-US%22%3ENew%20card%20-%20your%20own%20background.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1478270%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20set%20my%20own%20image%20for%20the%20new%20card%20and%20the%20browser%20displays%20it.%20I%20reopen%20the%20new%20card%20and%20the%20browser%20does%20not%20display%20the%20image%20I've%20chosen%2C%20but%20the%20default%20background.%20The%20options%20show%20a%20thumbnail%20of%20the%20image%20I've%20selected.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1478693%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20New%20card%20-%20your%20own%20background.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1478693%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F333970%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Mitchris%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20also%20had%20the%20same%20problem%20in%20the%20Canary%20Channel%20a%20while%20ago.%20I%20would%20like%20to%20suggest%20you%20to%20also%20send%20this%20issue%20through%20the%20in-app%20feedback%20tool%20(Alt%2BShift%2BI)%20in%20Microsoft%20Edge%20with%20the%20diagnostics%20attached%20which%20will%20help%20the%20New%20Tab%20Page%20team%20to%20resolve%20your%20issue.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1478818%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20New%20card%20-%20your%20own%20background.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1478818%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F537238%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40theshaunsaw%3C%2FA%3E%26nbsp%3BI%20sent%20it.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Contributor

I set my own image for the new card and the browser displays it. I reopen the new card and the browser does not display the image I've chosen, but the default background. The options show a thumbnail of the image I've selected.

2 Replies

@Mitchris 

I also had the same problem in the Canary Channel a while ago. I would like to suggest you to also send this issue through the in-app feedback tool (Alt+Shift+I) in Microsoft Edge with the diagnostics attached which will help the New Tab Page team to resolve your issue.

@TheShaunSaw I sent it.