Microsoft Print to PDF

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2248716%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMicrosoft%20Print%20to%20PDF%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2248716%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EUsing%20current%20builds%20of%20Edge%20(Stable%2C%20Dev%20and%20Canary)%20on%20Win%2010%2020H2%2C%20PDFs%20produced%20with%20the%20%3CEM%3EMicrosoft%20Print%20to%20PDF%3C%2FEM%3E%20driver%20have%20no%20selectable%20content%20when%20opened%20with%20Edge.%20Changing%20print%20settings%20seems%20to%20have%20no%20effect%20on%20this.%26nbsp%3BThe%20%3CEM%3ESave%20as%20PDF%3C%2FEM%3E%20driver%20works%20as%20intended.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIs%20anyone%20able%20to%20produce%20a%20PDF%20with%20selectable%20content%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F374270%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Aditi_Gangwar%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2393861%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Microsoft%20Print%20to%20PDF%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2393861%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F9548%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Noel%20Burgess%3C%2FA%3E%26nbsp%3BI%20can%20confirm%20that%20%22print%20to%20pdf%22%20and%20%22adobe%20pdf%22%20printers%20are%20not%20working%2C%20but%20for%20me%20it%20only%20happens%20on%20Canary%2C%20Stable%20is%20fine.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Regular Contributor

Using current builds of Edge (Stable, Dev and Canary) on Win 10 20H2, PDFs produced with the Microsoft Print to PDF driver have no selectable content when opened with Edge. Changing print settings seems to have no effect on this. The Save as PDF driver works as intended.

 

Is anyone able to produce a PDF with selectable content?

 

@Aditi_Gangwar 

1 Reply

@Noel Burgess I can confirm that "print to pdf" and "adobe pdf" printers are not working, but for me it only happens on Canary, Stable is fine.