Microsoft Edge Version 96.0.1054.34 (Offizielles Build) (64-Bit)

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3004592%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMicrosoft%20Edge%20Version%2096.0.1054.34%20(Offizielles%20Build)%20(64-Bit)%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3004592%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20All%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EI'm%20new%20here%20so%20please%20bear%20with%20me.%20%3A)%3C%2Fimg%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EYesterday%20when%20I%20started%20MS%20Edge%20all%20I%20received%20was%20a%20new%20tab%20page.%20None%20of%20the%20start%20pages%20were%20loaded.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EResearching%20this%20problem%20showed%20that%20the%20same%20problem%20occurred%20in%20May%202021%20with%20an%20earlier%20version%20of%20MS%20edge.%20(%2091.0.864.37%20)%3C%2FP%3E%3CP%3EHaving%20worked%20through%20all%20the%20probelm%20solutions%20available%20at%20that%20time%20the%20problem%20still%20exists.%3C%2FP%3E%3CP%3EIs%20this%20a%20general%20problem%20or%20am%20I%20alone%20with%20this%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Visitor

Hi All,

I'm new here so please bear with me. :)

Yesterday when I started MS Edge all I received was a new tab page. None of the start pages were loaded. 

Researching this problem showed that the same problem occurred in May 2021 with an earlier version of MS edge. ( 91.0.864.37 )

Having worked through all the probelm solutions available at that time the problem still exists.

Is this a general problem or am I alone with this?

 

0 Replies