Login by mouse button broken

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1210311%22%20slang%3D%22en-US%22%3ELogin%20by%20mouse%20button%20broken%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1210311%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%20class%3D%22western%22%3EJust%20a%20bug%20report%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22western%22%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22western%22%3EHi%20I%20have%20a%20NETGEAR%20M4100-D12G%20in%20Version%2080.0.361.66%20the%20login%20by%20using%20the%20mouse%20clicking%20login%20works%20but%20in%20Version%2082.0.439.1%20(Dev)%20it%20don't%20work.%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22western%22%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22login.png%22%20style%3D%22width%3A%20709px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F175258i95C0B8168D8B976E%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20title%3D%22login.png%22%20alt%3D%22login.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1211017%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Login%20by%20mouse%20button%20broken%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1211017%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F574758%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Legacy1%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Eif%20you%20haven't%20already%2C%20please%20also%20send%20your%20feedback%20using%20the%20feedback%20button%20on%20Edge%20browser%20and%26nbsp%3B%20add%20a%20problem%20recreation%20to%20it%20%3A)%3C%2Fimg%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-center%22%20image-alt%3D%22s.png%22%20style%3D%22width%3A%20402px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F175440iF499A1BF5667B15F%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20title%3D%22s.png%22%20alt%3D%22s.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-center%22%20image-alt%3D%22ss.png%22%20style%3D%22width%3A%20902px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F175441i0CCF554C96AFBBF2%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20title%3D%22ss.png%22%20alt%3D%22ss.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1231856%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Login%20by%20mouse%20button%20broken%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1231856%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F574758%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Legacy1%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%20Welcome%20to%20the%20Insiders%20community!%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EYes%2C%20as%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F310193%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40HotCakeX%3C%2FA%3E%26nbsp%3Bmentioned%2C%20it%20would%20be%20great%20if%20you%20could%20submit%20diagnostic%20data%20for%20our%20Devs%20through%20the%20browser.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%3CI%3EFawkes%20(they%2Fthem)Project%20%26amp%3B%20Community%20Manager%20-%20Microsoft%20Edge%3CI%3E%3C%2FI%3E%3C%2FI%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1232619%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Login%20by%20mouse%20button%20broken%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1232619%22%20slang%3D%22en-US%22%3EYes%20I%20did%20feedback%20and%20its%20now%20fixed%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
New Contributor

Just a bug report

 

Hi I have a NETGEAR M4100-D12G in Version 80.0.361.66 the login by using the mouse clicking login works but in Version 82.0.439.1 (Dev) it don't work.

login.png

3 Replies
Highlighted

Hi@Legacy1 

if you haven't already, please also send your feedback using the feedback button on Edge browser and  add a problem recreation to it :)

 

s.png

 

ss.png

 

Highlighted

@Legacy1  Welcome to the Insiders community!

 

Yes, as @HotCakeX mentioned, it would be great if you could submit diagnostic data for our Devs through the browser.

 

Fawkes (they/them)
Project & Community Manager - Microsoft Edge

Highlighted
Yes I did feedback and its now fixed