Issue: Additional profiles use the first profile's login credentials

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2817555%22%20slang%3D%22en-US%22%3EIssue%3A%20Additional%20profiles%20use%20the%20first%20profile's%20login%20credentials%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2817555%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20just%20did%20a%20clean%20install%20of%20Windows%2011%20on%20my%20laptop.%20I%20used%20my%20Microsoft%20work%20account%20for%20my%20first%20Edge%20profile%20with%20no%20problems%20there.%20I%20then%20added%20a%20second%20profile%20using%20a%20Microsoft%20work%20account%20from%20another%20tenant%20but%20the%20profile's%20icon%20is%20the%20same%20as%20my%20first%20one%20and%20when%20I%20go%20to%20%3CA%20href%3D%22http%3A%2F%2Fwww.office.com%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Ewww.office.com%3C%2FA%3E%26nbsp%3Bit%20uses%20the%20first%20profile's%20login.%20Any%20ideas%20what%20can%20be%20causing%20additional%20profiles%20to%20not%20use%20the%20credentials%20I%20gave%20it%3F%20I've%20deleted%20the%20second%20profile%20and%20tried%20again%20several%20times%20with%20the%20same%20result.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Contributor

I just did a clean install of Windows 11 on my laptop. I used my Microsoft work account for my first Edge profile with no problems there. I then added a second profile using a Microsoft work account from another tenant but the profile's icon is the same as my first one and when I go to www.office.com it uses the first profile's login. Any ideas what can be causing additional profiles to not use the credentials I gave it? I've deleted the second profile and tried again several times with the same result.

0 Replies