Html5 embed tag not works with blog pdf file types

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2872436%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHtml5%20embed%20tag%20not%20works%20with%20blog%20pdf%20file%20types%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2872436%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EDear%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20desing%20an%20Api%20today%20that%20redirects%20to%20a%20page%20that%20uses%20blog%20url.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CBR%20%2F%3EThe%20blog%20url%20is%20from%20a%20PDF%20file%20type.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIt%20works%20fine%20on%20Mozzila%20Firefox%20but%20not%20for%20Edge%20Chromium.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI'd%20like%20report%20because%20there%20are%20several%20issues%20on%20StackOverflow%20but%20I%20did%20not%20know%20if%20MS%20is%20aware%20about%20this%20situation.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20can%20provide%20any%20further%20assistance%20if%20you%20need.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20blob%20is%20from%20Azure%20Blog%2C%20and%20the%20back%20in%20c%23%20that%20sends%20Base64%20to%20front%20to%20convert%20in%20blob.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2872436%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EEmbed%20html5%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Visitor

Dear,

I desing an Api today that redirects to a page that uses blog url.


The blog url is from a PDF file type.

 

It works fine on Mozzila Firefox but not for Edge Chromium.

 

I'd like report because there are several issues on StackOverflow but I did not know if MS is aware about this situation.

 

I can provide any further assistance if you need.

 

The blob is from Azure Blog, and the back in c# that sends Base64 to front to convert in blob.

0 Replies