Going from IE mode site to a smartcard authenticated site in the same tab

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1550864%22%20slang%3D%22en-US%22%3EGoing%20from%20IE%20mode%20site%20to%20a%20smartcard%20authenticated%20site%20in%20the%20same%20tab%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1550864%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHas%20anyone%20noticed%20an%20issue%20while%20going%20from%20an%20IE%20Mode%20tab%20and%20then%20trying%20to%20click%20to%20a%20smartcard%20authenticated%20site%20and%20it%20never%20showing%20the%20smartcard%20selection%20box%3F%26nbsp%3B%20If%20you%20go%20from%20a%20tab%20that%20is%20not%20in%20IE%20Mode%20and%20it%20goes%20through%20correctly%3F%26nbsp%3B%20It%20almost%20seems%20as%20if%20the%20box%20never%20displays%20...%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20submitted%20this%20via%20feedback%20but%20thought%20I%20might%20toss%20it%20out%20here%20also.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks!%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F742567%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40mhousler%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Contributor

Hello.

 

Has anyone noticed an issue while going from an IE Mode tab and then trying to click to a smartcard authenticated site and it never shows the smartcard selection box?  If you go from a tab that is not in IE Mode and it goes through correctly?  It will spin and spin and "processing request" for at least 5 minutes before I gave up and closed the tab.

 

I submitted this via feedback but thought I might toss it out here also.

 

Thanks!

 

@mhousler 

0 Replies