Edge not displaying options

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2986969%22%20slang%3D%22en-US%22%3EEdge%20not%20displaying%20options%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2986969%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI've%20attached%20a%20screenshot%20of%20the%20web%20page%20where%20the%20issue%20is%2C%20and%20wondered%20if%20anyone%20could%20give%20me%20a%20pointer%20of%20what%20option%20or%20how%20to%20investigate%20further%20on%20this%20one.%26nbsp%3B%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20page%20loads%2C%20but%20the%20field%20with%20the%20country%20selection%20is%20blank%2C%20feels%20like%20it's%20going%20to%20be%20maybe%20ActiveX%20%2F%20Cookies%20or%20otherwise.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EMy%20other%20computer%20loads%20fine%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2994391%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Edge%20not%20displaying%20options%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2994391%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F1224339%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40shadowwebs%3C%2FA%3E%26nbsp%3BHey%20there!%20Does%20the%20field%20load%20up%20correctly%20when%20you%20use%20an%20InPrivate%20window%3F%20That%20looks%20like%20it%20could%20be%20an%20extension%20interfering.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%3CI%3EAlex%20Rowell%20(she%2Fher)%3CBR%20%2F%3ECommunity%20Manager%20-%20Microsoft%20Edge%3CBR%20%2F%3EDiscuss%20Stable%20features%20and%20issues%20on%20the%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fanswers.microsoft.com%2Fen-us%2Fmicrosoftedge%2Fforum%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Eanswers.microsoft.com%3C%2FA%3E%20forums%2C%20join%20us%20on%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fgo.microsoft.com%2Ffwlink%2F%3Flinkid%3D2170823%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3ETwitter%3C%2FA%3E%2C%20or%20join%20the%20communities%20over%20on%20Reddit%20in%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fgo.microsoft.com%2Ffwlink%2F%3Flinkid%3D2170824%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Er%2FMicrosoftEdge%3C%2FA%3E%20or%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fgo.microsoft.com%2Ffwlink%2F%3Flinkid%3D2170926%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Er%2Fedge%3C%2FA%3E%3C%2FI%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Visitor

I've attached a screenshot of the web page where the issue is, and wondered if anyone could give me a pointer of what option or how to investigate further on this one.  

 

The page loads, but the field with the country selection is blank, feels like it's going to be maybe ActiveX / Cookies or otherwise.

 

My other computer loads fine 

1 Reply

@shadowwebs Hey there! Does the field load up correctly when you use an InPrivate window? That looks like it could be an extension interfering. 

 

Alex Rowell (she/her)
Community Manager - Microsoft Edge
Discuss Stable features and issues on the answers.microsoft.com forums, join us on Twitter, or join the communities over on Reddit in r/MicrosoftEdge or r/edge