Edge Icon in the Start Menu is blank

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1602177%22%20slang%3D%22en-US%22%3EEdge%20Icon%20in%20the%20Start%20Menu%20is%20blank%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1602177%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CBR%20%2F%3EI%20don%C2%B4t%20know%20if%20this%20is%20a%20bug%20in%20Windows%2010%2C%20but%20the%20Edge%20Stable%20and%20Edge%20Dev%20Icons%20if%20pinned%20to%20the%20Start%20Menu%2C%20don%C2%B4t%20have%20any%20icons%20and%20are%20just%20text.%20Instead%20of%20the%20icon%2C%20there%20is%20just%20space%2F%20a%20blank%20icon.%20(See%20screenshot)%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EOS%20Version%3A%20Windows%2010%20Insider%20Preview%20(Dev%20Ring)%2C%20Version%202004%2C%20Build%2020190.1000%3CBR%20%2F%3ESystem%20Type%3A%20x64%3CBR%20%2F%3EEdge%2C%20Edge%20Dev%20and%20Windows%20up-to-date.%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1602177%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EBUG%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EBUG%20Report%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Ebug.edge.chromium%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1602733%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Edge%20Icon%20in%20the%20Start%20Menu%20is%20blank%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1602733%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F766125%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40PeterStrick%3C%2FA%3E%26nbsp%3BThanks%20for%20reaching%20out%20and%20welcome%20to%20the%20MSFT%20Edge%20Insider's%20community.%20I'm%20not%20seeing%20an%20open%20bug%20for%20this%20yet.%20To%20confirm%2C%20have%20you%20submitted%20diagnostics%20through%20the%20browser%20for%20this%3F%20If%20not%2C%20that%20would%20really%20help%20our%20devs%20in%20trying%20to%20repro%20this%3B%20you%20can%20do%20that%20through%20the%20%3CEM%3E%22...%22%20menu%20%26gt%3B%20Help%20and%20feedback%20%26gt%3B%20Send%20feedback%3C%2FEM%3E%2C%20or%20Shift%2BAlt%2BI.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%3CI%3EFawkes%20(they%2Fthem)%3CBR%20%2F%3EProgram%20Manager%20%26amp%3B%20Community%20Manager%20-%20Microsoft%20Edge%3CI%3E%3C%2FI%3E%3C%2FI%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Occasional Visitor


I don´t know if this is a bug in Windows 10, but the Edge Stable and Edge Dev Icons if pinned to the Start Menu, don´t have any icons and are just text. Instead of the icon, there is just space/ a blank icon. (See screenshot)

OS Version: Windows 10 Insider Preview (Dev Ring), Version 2004, Build 20190.1000
System Type: x64
Edge, Edge Dev and Windows up-to-date.

1 Reply
Highlighted

@PeterStrick Thanks for reaching out and welcome to the MSFT Edge Insider's community. I'm not seeing an open bug for this yet. To confirm, have you submitted diagnostics through the browser for this? If not, that would really help our devs in trying to repro this; you can do that through the "..." menu > Help and feedback > Send feedback, or Shift+Alt+I.

 

Fawkes (they/them)
Program Manager & Community Manager - Microsoft Edge