Edge for Mac 85.0.564.51 (Official build) (64-bit) keychain error

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1654070%22%20slang%3D%22en-US%22%3EEdge%20for%20Mac%2085.0.564.51%20(Official%20build)%20(64-bit)%20keychain%20error%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1654070%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EMy%20Edge%20updated%20today%20and%20keeps%20prompting%20me%20for%20a%20keychain%20that%20hasn't%20been%20found.%20It%20does%20this%20several%20times%20(about%2010%20times%20in%20a%20row)%20then%20stops%20for%20some%20hours%2C%20then%20return.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22image.png%22%20style%3D%22width%3A%20537px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F217562i10DF416988C10E7C%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20title%3D%22image.png%22%20alt%3D%22image.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EAnyone%20else%20having%20this%3F%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EEdge%20info%3A%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22_staticvoid_0-1599757421131.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F217563i47DB45009FA6168E%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20title%3D%22_staticvoid_0-1599757421131.png%22%20alt%3D%22_staticvoid_0-1599757421131.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1654070%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EEdge%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMac%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Eofficial%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1660373%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Edge%20for%20Mac%2085.0.564.51%20(Official%20build)%20(64-bit)%20keychain%20error%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1660373%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F789224%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40_staticvoid%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CDIV%20class%3D%22answercell%20post-layout--right%22%3E%3CDIV%20class%3D%22s-prose%20js-post-body%22%3E%3CP%3ETo%20fix%20this%3A%3C%2FP%3E%3CUL%3E%3CLI%3ERun%20Keychain%20Access%20(found%20in%20%2FApplications%2FUtilities)%3C%2FLI%3E%3CLI%3Eclick%20%22Keychain%20Access%22%20in%20the%20menu%20bar%20at%20the%20top%20and%20select%20%22Keychain%20First%20Aid%22.%3C%2FLI%3E%3CLI%3ERun%20the%20repair%20and%20then%20run%20verify.%3C%2FLI%3E%3C%2FUL%3E%3CP%3EThat%20should%20fix%20it!%3C%2FP%3E%3CP%3EHope%20this%20helps%3C%2FP%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Microsoft

My Edge updated today and keeps prompting me for a keychain that hasn't been found. It does this several times (about 10 times in a row) then stops for some hours, then return.

image.png

Anyone else having this?

 

Edge info:

_staticvoid_0-1599757421131.png

 

3 Replies
Highlighted

@_staticvoid 

To fix this:

  • Run Keychain Access (found in /Applications/Utilities)
  • click "Keychain Access" in the menu bar at the top and select "Keychain First Aid".
  • Run the repair and then run verify.

That should fix it!

Hope this helps

Highlighted

@Ekansh0202 Hi! Thanks for the response. My MacOS version does not seem to have this option in the keychain access.

 

I'm running Catalina 10.15.16

Highlighted

Tagging @fawkes, our community Manager for the follow up of this issue.