Home

edge://flags styling broken in 78.0.276.8 (Edge Beta)

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-877952%22%20slang%3D%22en-US%22%3Eedge%3A%2F%2Fflags%20styling%20broken%20in%2078.0.276.8%20(Edge%20Beta)%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-877952%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EVisit%20edge%3A%2F%2Fflags%20on%26nbsp%3B78.0.276.8%20(Edge%20Beta)%3B%20see%20broken%20styling.%20See%20screenshot.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E--%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3E78.0.276.8%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%3E%26nbsp%3B(%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%3EOfficial%20build%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%3E)%26nbsp%3B%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%3Ebeta%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%3E%26nbsp%3B%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%3E(64-bit)%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EWindows%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%3E%26nbsp%3B%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%3E10%20OS%20Version%201903%20(Build%2018362.356)%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-878167%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20edge%3A%2F%2Fflags%20styling%20broken%20in%2078.0.276.8%20(Edge%20Beta)%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-878167%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ETry%20doing%20a%20complete%20uninstall%20than%20reinstall.%20If%20that%20doesn't%20work%20and%20you%20have%20another%20computer%20install%20it%20there%20and%20see%20if%20the%20error%20is%20the%20same.%20You%20can%20also%20try%20Edge%20Dev%20and%20Canary%20(in%20which%20case%20if%20it's%20also%20happening%20it's%20an%20issue%20outside%20of%20the%20browser).%20Also%20keep%20in%20mind%20that%20Edge%20Beta%20is%20only%20updated%20every%20six%20or%20so%20weeks%20compared%20to%20Dev%20which%20is%20every%20and%20week%20and%20Canary%20that's%20about%20every%20day.%20I%20sand%20boxed%20tested%20Edge%20Beta%2C%20and%20I%20didn't%20have%20the%20problem%20you're%20having.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-878475%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20edge%3A%2F%2Fflags%20styling%20broken%20in%2078.0.276.8%20(Edge%20Beta)%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-878475%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F404967%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40AaronMT%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAgree%2C%20I%20am%20also%20running%20the%20same%20Edge%20Beta%20version%2078.0.276.8%20and%20went%20to%20edge%3A%2F%2Fflags%20and%20the%20styling%20is%20broken.%20It%20wasn't%20broken%20before%20this%20update.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHopefully%20someone%20will%20look%20into%20this%20issue.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
AaronMT
New Contributor

Visit edge://flags on 78.0.276.8 (Edge Beta); see broken styling. See screenshot.

 

--

78.0.276.8 (Official buildbeta (64-bit)

Windows 10 OS Version 1903 (Build 18362.356)

 

2 Replies

Try doing a complete uninstall than reinstall. If that doesn't work and you have another computer install it there and see if the error is the same. You can also try Edge Dev and Canary (in which case if it's also happening it's an issue outside of the browser). Also keep in mind that Edge Beta is only updated every six or so weeks compared to Dev which is every and week and Canary that's about every day. I sand boxed tested Edge Beta, and I didn't have the problem you're having.

@AaronMT 

 

Agree, I am also running the same Edge Beta version 78.0.276.8 and went to edge://flags and the styling is broken. It wasn't broken before this update.

 

Hopefully someone will look into this issue.