Debugger tools on Edge freeze on Intel Mac(Big Sur 11.5.2)

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2758233%22%20slang%3D%22en-US%22%3EDebugger%20tools%20on%20Edge%20freeze%20on%20Intel%20Mac(Big%20Sur%2011.5.2)%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2758233%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWhen%20I%20am%20developing%20a%20React%20website%20using%20Edge%20as%20a%20debugger%20for%20a%20localhost%20website.%20Sometimes%20the%20debugger%20tools%20will%20break%20as%20in%20they%20become%20totally%20unresponsive.%20This%20also%20breaks%20the%20website%20as%20I%20now%20need%20to%20spam%20click%20the%20webpage%20for%20any%20action%20to%20happen%20on%20the%20site.%20Think%20buttons%20onClick%20events%20or%20navigation%20events.%20The%20only%20way%20I%20have%20gotten%20this%20to%20fix%20is%20to%20totally%20close%20Edge%20and%20re-open%20it.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20best%20way%20I%20can%20say%20to%20replicate%20this%20issue%20is%20try%20changing%20css%20of%20a%20site%20or%20putting%2C%26nbsp%3B%20breakpoints%20in%20and%20trying%20to%20view%20a%20variable.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2758233%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EBUG%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2758253%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Debugger%20tools%20on%20Edge%20freeze%20on%20Intel%20Mac(Big%20Sur%2011.5.2)%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2758253%22%20slang%3D%22en-US%22%3EDebugger%20tools%20%3D%20DevTools%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

When I am developing a React website using Edge as a debugger for a localhost website. Sometimes the debugger tools will break as in they become totally unresponsive. This also breaks the website as I now need to spam click the webpage for any action to happen on the site. Think buttons onClick events or navigation events. The only way I have gotten this to fix is to totally close Edge and re-open it. 

 

The best way I can say to replicate this issue is try changing css of a site or putting,  breakpoints in and trying to view a variable.

 

 

1 Reply
Debugger tools = DevTools