SOLVED

Clear browsing data in Microsoft Edge 83 Stable

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1439469%22%20slang%3D%22en-US%22%3EClear%20browsing%20data%20in%20Microsoft%20Edge%2083%20Stable%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1439469%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWhen%20clicking%20on%20History%2FClear%20Browsing%20Data%2FClear%20Now%20manually%20I%20get%20the%20following%20White%20screen%20window%20from%20the%20legacy%20Microsoft%20Edge%20for%20a%20few%20seconds.%20I%20have%20all%20the%20boxes%20checked%20in%20Clear%20Browsing%20Data.%20It's%20this%20a%20bug%3F%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI'm%20currently%20on%20Microsoft%20Edge%2083%20Stable%20running%20on%20Windows%2010%202004%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1440358%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Clear%20browsing%20data%20in%20Microsoft%20Edge%2083%20Stable%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1440358%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F688687%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Donbt99%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHi%20there%2C%20you%20are%20welcome%20to%20the%20Microsoft%20Edge%20Insider%20Community!%3C%2FP%3E%3CP%3EYes%2C%20it%20is%20a%20bug%20and%20I%20had%20reported%20through%20feedback%20feature(Alt%2BShift%2BI)%20in%20Microsoft%20Edge%20when%20I%20saw%20this%20bug%20in%20the%20Canary%20channel%20a%20month%20and%20a%20half%20ago%20and%20it%20seems%20to%20be%20fixed%20here%20and%20I%20have%20not%20seen%20this%20bug%20in%20Edge%20ver.%2083%20stable%20also.%20Because%20you%20are%20seeing%20this%20bug%20now%20on%20the%20stable%20version%2C%20so%2C%20I%20would%20recommend%20you%20to%20send%20this%20from%20your%20browser%20with%20the%20diagnostic%20data%20included%20same%20as%20I%20did%20from%20the%20canary%20version.%26nbsp%3B%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1440938%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Clear%20browsing%20data%20in%20Microsoft%20Edge%2083%20Stable%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1440938%22%20slang%3D%22en-US%22%3EThank%20you%20for%20confirming%20this%20is%20a%20bug%2C%20I%20already%20reported%20through%20feedback%20feature%20in%20Microsoft%20Edge.%20I%20can%20also%20reproduce%20the%20same%20bug%20in%203%20different%20Windows%2010%20PCs%20running%20Edge%2083%20stable.%3CBR%20%2F%3EThis%20only%20happen%20when%20cleaning%20all%20browsing%20data%20manually.%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1444155%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Clear%20browsing%20data%20in%20Microsoft%20Edge%2083%20Stable%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1444155%22%20slang%3D%22en-US%22%3EI%20manage%20to%20get%20rid%20of%20the%20bug%20by%20creating%20a%20new%20Microsoft%20Edge%20profile%20and%20resyncing%20all%20data%2C%20extensions%20to%20the%20way%20it%20was.%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
New Contributor

When clicking on History/Clear Browsing Data/Clear Now manually I get the following White screen window from the legacy Microsoft Edge for a few seconds. I have all the boxes checked in Clear Browsing Data. It's this a bug? 

I'm currently on Microsoft Edge 83 Stable running on Windows 10 2004 

3 Replies
Highlighted
Best Response confirmed by Donbt99 (New Contributor)
Solution

@Donbt99 

Hi there, you are welcome to the Microsoft Edge Insider Community!

Yes, it is a bug and I had reported through feedback feature(Alt+Shift+I) in Microsoft Edge when I saw this bug in the Canary channel a month and a half ago and it seems to be fixed here and I have not seen this bug in Edge ver. 83 stable also. Because you are seeing this bug now on the stable version, so, I would recommend you to send this from your browser with the diagnostic data included same as I did from the canary version.  

Thank you for confirming this is a bug, I already reported through feedback feature in Microsoft Edge. I can also reproduce the same bug in 3 different Windows 10 PCs running Edge 83 stable.
This only happen when cleaning all browsing data manually.
Highlighted
I manage to get rid of the bug by creating a new Microsoft Edge profile and resyncing all data, extensions to the way it was.