SOLVED

Bug report. Please help me.

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1101002%22%20slang%3D%22en-US%22%3EBug%20report.%20Please%20help%20me.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1101002%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHappy%20new%20year%20insiders!%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20found%20a%20bug%20that%20happens%20only%20to%20my%20computer.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F164701i14E573E4C23C29E4%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20alt%3D%22Annotation%202020-01-10%20192526.png%22%20title%3D%22Annotation%202020-01-10%20192526.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EClick%20the%20picture%20to%20see%20in%20bigger%20screen.%3C%2FP%3E%3CP%3EIcons%20are%20slightly%20cut.%20This%20has%20happened%20for%20two%20weeks.%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20reinstalled%20it%20and%20I%20even%20installed%20canary%2C%20dev%20and%20beta%20versions%20but%20it%20still%20happens.%3C%2FP%3E%3CP%3EIs%20there%20anyone%20to%20fix%20this%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1101086%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Bug%20report.%20Please%20help%20me.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1101086%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHi%2C%20happy%20new%20year%20to%20you%20as%20well!%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EI%20have%20these%20configurations%3A%3CBR%20%2F%3E1080p%20resolution%2C%20scaling%20in%20Widows%20set%20to%20100%25%2C%20zoom%20level%20in%20Edge%20set%20to%20100%25%3CBR%20%2F%3Eedge%3A%2F%2Fsettings%2Fappearance%3CBR%20%2F%3Ewhen%20I%20check%20in%20Version%2081.0.387.0%20(Official%20build)%20canary%20(64-bit)%20I%20don't%20see%20the%20problem.%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3Eso%20what%20are%20your%20configurations%3F%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1103998%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Bug%20report.%20Please%20help%20me.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1103998%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F310193%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40HotCakeX%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3E1080p%20resolution%2C%20scale%20in%20Widows%20100%25%2C%20zoom%20level%20in%20Edge%20100%25%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3Ecanary%2C%20dev%2C%20beta%20same%20problem%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EUninstalled%20and%20reinstalled%20(delete%20everything)%20but%20still%20have%20that.%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EIs%20there%20anyway%20to%20delete%20edge%20completely%3F%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1104173%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Bug%20report.%20Please%20help%20me.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1104173%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHmm%20you%20would%20have%20to%20manually%20look%20for%20the%20leftovers%20or%20use%203rd%20party%20programs%20such%20as%20soft%20organizer%20or%20Revo%20uninstaller%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1106474%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Bug%20report.%20Please%20help%20me.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1106474%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F310193%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40HotCakeX%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI'll%20try%20it.%20Thank%20you!%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1106908%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Bug%20report.%20Please%20help%20me.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1106908%22%20slang%3D%22en-US%22%3EYou're%20welcome%20%3A)%3C%2Fimg%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Frequent Contributor

Happy new year insiders!

I found a bug that happens only to my computer.

Annotation 2020-01-10 192526.png

Click the picture to see in bigger screen.

Icons are slightly cut. This has happened for two weeks.

I reinstalled it and I even installed canary, dev and beta versions but it still happens.

Is there anyone to fix this?

5 Replies
Highlighted
Hi, happy new year to you as well!

I have these configurations:
1080p resolution, scaling in Widows set to 100%, zoom level in Edge set to 100%
edge://settings/appearance
when I check in Version 81.0.387.0 (Official build) canary (64-bit) I don't see the problem.

so what are your configurations?
Highlighted

@HotCakeX 

1080p resolution, scale in Widows 100%, zoom level in Edge 100%

canary, dev, beta same problem

 

Uninstalled and reinstalled (delete everything) but still have that.

 

Is there anyway to delete edge completely?

Highlighted
Best Response confirmed by TrueGame (Frequent Contributor)
Solution
Hmm you would have to manually look for the leftovers or use 3rd party programs such as soft organizer or Revo uninstaller
Highlighted

@HotCakeX 

I'll try it. Thank you!

Highlighted
You're welcome :)