Home

MS Flow dynamic content missing list columns

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-766637%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20MS%20Flow%20dynamic%20content%20missing%20list%20columns%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-766637%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EAdmins%20can%20you%20please%20help%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-764013%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMS%20Flow%20dynamic%20content%20missing%20list%20columns%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-764013%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20flow%20which%20pulls%20items%20from%20SharePoint%20list%20with%20infopath%20form%20(%20it%20has%20a%20lot%20of%20columns%2050%2B%20)%20all%20are%20promoted%20to%20SPO.%20When%20in%20flow%20i%20am%20trying%20to%20use%20Data%20compose%20action%20or%20any%20other%20action%20i%20can%20only%20see%20fields%20which%20are%20required%20columns%20in%20the%20list%20and%20not%20others.%20So%20to%20use%20missing%20fields%20then%20i%20tried%20to%20copy%2Fpaste%20the%20field%20from%20flow%20editor%20%26gt%3B%26gt%3B%20Data%20compose%20%26gt%3B%26gt%3B%20%40%7Bitems('Apply_to_each')%3F%5B'MissingColI_InternalName_x0020_x002c__x'%5D%7D%20and%20manually%20copy%2Fpaste%20it%20in%20the%20body.%20It%20adds%20the%20field%20but%20does%20not%20shows%20in%20the%20output.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EQuestion%20why%20are%20fields%20missing%20at%20first%20place%20in%20dynamic%20section%20secondly%20if%20for%20any%20reason%20it%20is%20missing%20then%20can't%20i%20add%20them%20using%20the%20same%20internal%20names%20in%20the%20flow.%20Any%20help%20would%20be%20appreciated%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Kanwar Jot Singh
Contributor

I have flow which pulls items from SharePoint list with infopath form ( it has a lot of columns 50+ ) all are promoted to SPO. When in flow i am trying to use Data compose action or any other action i can only see fields which are required columns in the list and not others. So to use missing fields then i tried to copy/paste the field from flow editor >> Data compose >> @{items('Apply_to_each')?['MissingColI_InternalName_x0020_x002c__x']} and manually copy/paste it in the body. It adds the field but does not shows in the output.

 

Question why are fields missing at first place in dynamic section secondly if for any reason it is missing then can't i add them using the same internal names in the flow. Any help would be appreciated

1 Reply

Admins can you please help 

Related Conversations
Creating A Sublist
zjohnson in Excel on
5 Replies
RSAT Download
Calvin Wong in Windows Server Insiders on
10 Replies
Last Value Column from Another Column in Same List
Yepitsme in SharePoint on
6 Replies
Quiz score available via Flow in Forms Pro?
rgentile in Microsoft Forms on
4 Replies