Can no longer deploy with ODT? [SOLVED]

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-266254%22%20slang%3D%22en-US%22%3ECan%20no%20longer%20deploy%20with%20ODT%3F%20%5BSOLVED%5D%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-266254%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E*solved%20-%20see%20bottom*%3C%2FP%3E%3CP%3EHi%2C%20so%20I'm%20trying%20to%20update%20my%20Office%20365%20ProPlus%20as%20usual%20-%20manually%20on%20a%20machine%2C%20before%20deployment%20organization%20wide.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20use%20%2Fdownload%20to%20get%20latest%20binaries%2C%20and%20then%20%2Fconfigure%20to%20update%20a%20local%20Installation.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EJust%20to%20be%20sure%2C%20I%20also%20used%20the%20latest%20Setup.exe%20from%20ODT.%3C%2FP%3E%3CP%3EBut%20for%20some%20reason%20this%20no%20longer%20works%20and%20I%20get%20this%20error%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20490px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F55369i439E3C16A6B02148%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20alt%3D%222018-10-03_screenshot_007.png%22%20title%3D%222018-10-03_screenshot_007.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EMy%20current%20Installation%20is%20on%201807%20(updated%20through%20SCCM).%20I%20also%20have%20installed%3C%2FP%3E%3CP%3E*%20Project%20Professional%202016%20-%20de-de%3C%2FP%3E%3CP%3E*%20Visio%20Professonal%202016%20-%20de-de%3C%2FP%3E%3CP%3Ewhich%20I%20deployed%20with%20the%20same%20script.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20enabled%20the%20Display%20Level%20to%20get%20to%20that%20error%2C%20as%20I%20could%20make%20heads%20or%20tails%20with%20the%20log%20file.%3C%2FP%3E%3CP%3EThis%20is%20the%20script%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CPRE%3E%3CCONFIGURATION%3E%3CBR%20%2F%3E%3CADD%20officeclientedition%3D%2264%22%20channel%3D%22Monthly%22%20officemgmtcom%3D%22True%22%20forceupgrade%3D%22TRUE%22%3E%3CBR%20%2F%3E%26nbsp%3B%26nbsp%3B%26nbsp%3B%20%3CPRODUCT%20id%3D%22O365ProPlusRetail%22%3E%3CBR%20%2F%3E%26nbsp%3B%26nbsp%3B%26nbsp%3B%26nbsp%3B%26nbsp%3B%20%3CLANGUAGE%20id%3D%22de-de%22%3E%3C%2FLANGUAGE%3E%3CBR%20%2F%3E%26nbsp%3B%26nbsp%3B%26nbsp%3B%26nbsp%3B%26nbsp%3B%20%3CEXCLUDEAPP%20id%3D%22Groove%22%3E%3C%2FEXCLUDEAPP%3E%3CBR%20%2F%3E%26nbsp%3B%26nbsp%3B%26nbsp%3B%26nbsp%3B%26nbsp%3B%20%3CEXCLUDEAPP%20id%3D%22Lync%22%3E%3C%2FEXCLUDEAPP%3E%3CBR%20%2F%3E%26nbsp%3B%26nbsp%3B%26nbsp%3B%26nbsp%3B%26nbsp%3B%20%3CEXCLUDEAPP%20id%3D%22OneNote%22%3E%3C%2FEXCLUDEAPP%3E%3CBR%20%2F%3E%26nbsp%3B%26nbsp%3B%26nbsp%3B%20%3C%2FPRODUCT%3E%3CBR%20%2F%3E%26nbsp%3B%26nbsp%3B%26nbsp%3B%20%3CPRODUCT%20id%3D%22VisioProRetail%22%3E%3CBR%20%2F%3E%26nbsp%3B%26nbsp%3B%26nbsp%3B%26nbsp%3B%26nbsp%3B%20%3CLANGUAGE%20id%3D%22de-de%22%3E%3C%2FLANGUAGE%3E%3CBR%20%2F%3E%26nbsp%3B%26nbsp%3B%26nbsp%3B%20%3C%2FPRODUCT%3E%3CBR%20%2F%3E%26nbsp%3B%26nbsp%3B%26nbsp%3B%20%3CPRODUCT%20id%3D%22ProjectProRetail%22%3E%3CBR%20%2F%3E%26nbsp%3B%26nbsp%3B%26nbsp%3B%26nbsp%3B%26nbsp%3B%20%3CLANGUAGE%20id%3D%22de-de%22%3E%3C%2FLANGUAGE%3E%3CBR%20%2F%3E%26nbsp%3B%26nbsp%3B%26nbsp%3B%20%3C%2FPRODUCT%3E%3CBR%20%2F%3E%26nbsp%3B%20%3C%2FADD%3E%3CBR%20%2F%3E%3CUPDATES%20enabled%3D%22TRUE%22%3E%3C%2FUPDATES%3E%3CBR%20%2F%3E%3CDISPLAY%20level%3D%22FULL%22%20accepteula%3D%22TRUE%22%3E%3C%2FDISPLAY%3E%3CBR%20%2F%3E%3CLOGGING%20level%3D%22Standard%22%20path%3D%22C%3A%5Ctemp%5Codt2016x64%5C%22%3E%3C%2FLOGGING%3E%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3CPROPERTY%20name%3D%22FORCEAPPSHUTDOWN%22%20value%3D%22TRUE%22%3E%3C%2FPROPERTY%3E%3CBR%20%2F%3E%3CPROPERTY%20name%3D%22PinIconsToTaskbar%22%20value%3D%22TRUE%22%3E%3C%2FPROPERTY%3E%3CBR%20%2F%3E%26lt%3B%2FConfiguration%26gt%3B%3C%2FCONFIGURATION%3E%3C%2FPRE%3E%3CP%3EEven%20after%20uninstalling%20all%20O365%20products%20manually%2C%20and%20only%20trying%20to%20deploy%20O365ProPlusRetail%20I%20get%20the%20same%20error.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E*EDIT*%20I'm%20an%20idiot%20%3A)%3C%2Fimg%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EJokes%20aside.%20I%20downloaded%20the%20binaries%20on%20a%20server%20and%20then%20copied%20everything%20onto%20my%20local%20machine%20and%20by%20accident%20have%20overwritten%20my%20new%20Setup.exe%20with%20an%20older%20Version%20%3A(%3C%2Fimg%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-266254%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EOffice%20365%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
Valued Contributor

*solved - see bottom*

Hi, so I'm trying to update my Office 365 ProPlus as usual - manually on a machine, before deployment organization wide.

 

I use /download to get latest binaries, and then /configure to update a local Installation.

 

Just to be sure, I also used the latest Setup.exe from ODT.

But for some reason this no longer works and I get this error:

2018-10-03_screenshot_007.png

 

My current Installation is on 1807 (updated through SCCM). I also have installed

* Project Professional 2016 - de-de

* Visio Professonal 2016 - de-de

which I deployed with the same script.

 

I've enabled the Display Level to get to that error, as I could make heads or tails with the log file.

This is the script:

 

<Configuration>
<Add OfficeClientEdition="64" Channel="Monthly" OfficeMgmtCOM="True" ForceUpgrade="TRUE">
    <Product ID="O365ProPlusRetail">
      <Language ID="de-de" />
      <ExcludeApp ID="Groove" />
      <ExcludeApp ID="Lync" />
      <ExcludeApp ID="OneNote" />
    </Product>
    <Product ID="VisioProRetail">
      <Language ID="de-de" />
    </Product>
    <Product ID="ProjectProRetail">
      <Language ID="de-de" />
    </Product>
  </Add>
<Updates Enabled="TRUE"/>
<Display Level="FULL" AcceptEULA="TRUE" />
<Logging Level="Standard" Path="C:\temp\odt2016x64\" />

<Property Name="FORCEAPPSHUTDOWN" Value="TRUE"/>
<Property Name="PinIconsToTaskbar" Value="TRUE"/>
</Configuration>

Even after uninstalling all O365 products manually, and only trying to deploy O365ProPlusRetail I get the same error.

 

 

*EDIT* I'm an idiot :)

Jokes aside. I downloaded the binaries on a server and then copied everything onto my local machine and by accident have overwritten my new Setup.exe with an older Version :(