Tilbagevendende aftaler i Outlook

Tilbagevendende aftaler i Outlook
2

Upvotes

Upvote

 Nov 13 2018
8 Comments (8 New)
Completed

2018-11-13_21-01-08.png

 

I dialogboksen til tilbagevendende aftale skal ugedagene starte med stort begyndelsesbogstav, så der står Mandag, Tirsdag, Onsdag osv.

 

Version 1810 (11001.20074)

Comments
Microsoft

Hej Jørgen

 

Mange tak for din feedback.

 

Jeg kan godt se, hvad du mener, og jeg sender din feedback videre i systemet.

Men jeg tror, at dette skyldes, at disse ugedage ofte hentes via nogle pladsholdere. Disse pladsholdere kan bruges i andre sammenhænge, dvs. at de f.eks. kan bruges i en sætning som "Den nye funktion træder i kraft mandag den 17. december 2018". I denne sammenhæng skal ugedagen jo ikke skrives med stort, så jeg er ikke sikker på, at det sådan lige kan rettes til...

 

Men som sagt, jeg sender din feedback videre i systemet, og så hører du fra os igen her, når vi ved mere.

 

Endnu engang mange tak for din feedback. Den sætter vi stor pris på.

 

Venlig hilsen

Marie (Danish Language Moderator)

Regular Contributor

Hej igen

 

Jeps, det er helt sikkert en tekststreng, der bliver genanvendt, men jeg/man har da tidligere fået rettet ugenavne øverst i kalenderne til ene store bogstaver (jeg skrev tidligere, at de skulle skrives med stort, og var vist ikke tydelig nok i, at det kun var det første bogstav jeg mente, men det virker faktisk godt, at ugedage både i kalenderoversigten og i selve kalender skrives med store bogstaver efter min mening).

 

Tror den tekniske løsning blot er at lave en separat tekststreng, hvor ugedage (og månedsnavne) skrives med stort begyndelsesbogstav.

 

Det mystiske er i øvrigt, at (rapportet andetsteds af Anders Elbro og undertegnede), at de viste ugedagsnavne også står i den "engelske" version, hvis man er i Danmark, som vist herunder:

 

2018-11-14_12-05-14.png

 

//Jørgen

Microsoft

Hej igen

 

Det er mig, der også kigger på de andre rapporterede problemer med stort begyndelsesbogstav, så jeg er med på, hvad du mener :)

 

Det var da egentligt en besynderlig fejl med de danske uge dage i et engelsk build... Måske teknikerne også lige skulle kigge på det, når de kigger på det andet.

 

Jeg sender som sagt dette videre - så kan det være, at teknikerne er enig i, at vi kan løse problemet med stort/lille begyndelsesbogstav i ugedage.

 

Du hører nærmere.

 

- Marie

 

 

Regular Contributor

Jeg tænkte, at det skyldes, at jeg kører med dansk Windows og en oprindelig dansk Office-pakke med engelsk sprogpakke, men Anders Ebro kører vist med ren UK-opsætning og får også danske ugenavne vist.

 

Microsoft
Status changed to: Duplicate
 
Microsoft
Status changed to: Investigating
 
Microsoft

Hi @Jørgen Koch

As per this reply this is also coming from the OS unfortunately so not within our remit to fix. You could try the Windows feedback app but there is no guarantee it would be changed. Regards, Staff 

Microsoft
Status changed to: Completed