Software Center Status

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1105174%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESoftware%20Center%20Status%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1105174%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20am%20currently%20running%20ConfigMgr%201910%20with%20Hotfix%20KB4538519.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHave%20noticed%20in%20last%20couple%20of%20versions%20that%20the%20status%20in%20Software%20Center%20for%20Application%20and%20Software%20Updates%20is%20not%20updating%20properly.%26nbsp%3B%20The%20status%20may%20state%20waiting%20to%20install%20but%20if%20you%20select%20the%20application%20or%20software%20update%20it%20shows%20the%20status%20as%20Installing.%26nbsp%3B%20The%20updates%20appears%20to%20install%20correctly%20and%20will%20update%20status%20when%20completed.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EJust%20wondering%20if%20anyone%20else%20has%20noticed%20this%20behavior.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EShane%20Krummen%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1105174%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ECM%20current%20branch%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESoftware%20Center%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
New Contributor

I am currently running ConfigMgr 1910 with Hotfix KB4538519.

 

Have noticed in last couple of versions that the status in Software Center for Application and Software Updates is not updating properly.  The status may state waiting to install but if you select the application or software update it shows the status as Installing.  The updates appears to install correctly and will update status when completed.

 

Just wondering if anyone else has noticed this behavior.

 

Shane Krummen

0 Replies