Metering error 8004100a

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-638905%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMetering%20error%208004100a%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-638905%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%20I'm%20trying%20to%20understand%20why%20I%20get%20the%20following%20error%20when%20once%20of%20my%20metering%20rule%20gets%20flagged%20(all%20my%20other%20ones%20don't%20have%20this%20issue)%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EFailed%20to%20save%20usage%20information%20for%20process%206684%2C%20error%208004100a%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20attached%20why%20I%20see%20in%20the%20log%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20exe%20has%20a%20weird%20character%20for%20the%20file%20version%2C%20so%20I've%20set%20it%20to%20*%20to%20grab%20all%20versions.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThank%20you%20in%20advance%20and%20don't%20hesitate%20if%20you%20have%20any%20questions.%26nbsp%3B%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-638905%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ECM%20current%20branch%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Contributor

Hi, I'm trying to understand why I get the following error when once of my metering rule gets flagged (all my other ones don't have this issue)

 

Failed to save usage information for process 6684, error 8004100a

I've attached why I see in the log

 

The exe has a weird character for the file version, so I've set it to * to grab all versions.

 

Thank you in advance and don't hesitate if you have any questions.  

0 Replies