MDT reboot looping

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-819857%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMDT%20reboot%20looping%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-819857%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%3CP%3ENew%20to%20this%20communities.%20I%20have%20an%20issue%20about%20MDT%20LightTouch%20deploy%20by%20WDS%20(PXE).%20All%20other%20computer%20can%20deploy%20Win%2010%20success%20by%20MDT.%20Only%20DELL%20Latitude%203490%20can't%20show%20the%20AD%20credential%20page%2C%20Only%20show%20%22Microsoft%20Deployment%20Toolkit%22%20Background%20about%20a%20minute%2C%20then%20reboot.%20I%26nbsp%3Bregenerate%20and%20update%20boot%20image%20several%20times.%20It%20not%20working.%3C%2FP%3E%3CP%3ESo%20Is%20there%20anyway%20I%20can%20see%20the%20logs%3F%20Or%20stop%20reboot%20so%20I%20can%20read%20the%20log%20by%20press%20F8%20to%20call%20the%20cmd.exe%3F%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EPS%3AMDT%20Toolkit%20version%208450.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-819857%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3Emdt%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
Visitor

Hi,

New to this communities. I have an issue about MDT LightTouch deploy by WDS (PXE). All other computer can deploy Win 10 success by MDT. Only DELL Latitude 3490 can't show the AD credential page, Only show "Microsoft Deployment Toolkit" Background about a minute, then reboot. I regenerate and update boot image several times. It not working.

So Is there anyway I can see the logs? Or stop reboot so I can read the log by press F8 to call the cmd.exe? 

PS:MDT Toolkit version 8450. 

Thanks.

0 Replies