Configuration Manager Archive

  • 811 Blog Articles
Options
6,918
FrankRojas on 04-01-2019 03:30 PM
4,877
FrankRojas on 04-01-2019 03:23 PM
888
umaikhan on 02-14-2019 01:03 PM
1,116
umaikhan on 02-14-2019 01:03 PM
899
umaikhan on 02-14-2019 01:03 PM
1,423
umaikhan on 02-14-2019 01:03 PM
962
umaikhan on 02-14-2019 01:02 PM
643
umaikhan on 02-14-2019 01:02 PM
858
umaikhan on 02-14-2019 01:02 PM
1,586
umaikhan on 02-14-2019 01:02 PM
702
umaikhan on 02-14-2019 01:01 PM
745
umaikhan on 02-14-2019 01:01 PM
2,244
umaikhan on 02-14-2019 01:00 PM
1,037
umaikhan on 02-14-2019 01:00 PM
2,812
umaikhan on 02-14-2019 01:00 PM
4,143
umaikhan on 02-14-2019 01:00 PM
1,792
umaikhan on 02-14-2019 12:59 PM
730
umaikhan on 02-14-2019 12:58 PM
1,020
umaikhan on 02-14-2019 12:58 PM
1,971
umaikhan on 02-14-2019 12:58 PM
2,949
umaikhan on 02-14-2019 12:57 PM
656
umaikhan on 02-14-2019 12:57 PM
1,872
Aaron Czechowski on 10-16-2018 09:52 PM
1,834
Yvette O'Meally on 10-16-2018 09:52 PM
1,794
Yvette O'Meally on 10-16-2018 09:51 PM
4,035
Yvette O'Meally on 10-16-2018 09:51 PM
1,487
Yvette O'Meally on 10-16-2018 09:50 PM
629
Yvette O'Meally on 10-16-2018 09:50 PM

Latest Comments

Hi Wilhem When the upgrade fails, it fails to revert back to the original language. Any ideas please? This is deal breaker right now for me. Many thanks
0 Likes
I've got a question regarding how you detect when to apply a different OS language. As a condition on the task sequence step, you use "CurrentOSLanguage -ne en-US". In the script, that task sequence variable comes from the cmdlet "(Get-UICulture).Name". But, as far as I can see, that above cmdlet do...
0 Likes
Hi @Wilhelm_J_Kocher Please see the following screenshot. There is no LAN connection at that point. Any ideas why?
0 Likes
@Wilhelm_J_Kocher Also, Windows 7 Professional doesn't support installation of MUI. So I'm stuck.
0 Likes
@Wilhelm_J_Kocher Could you share the new Task Sequence pretty please? I found out why it was stuck on the disabled steps, it was because it couldn't contact my MP. Any ideas what would have caused this? All my previous Win7toWin10 IPU TS works fine (en-US to en-US). Also the TS failed. The error is...
0 Likes