Cannot change community profile picture

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1625%22%20slang%3D%22en-US%22%3ECannot%20change%20community%20profile%20picture%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1625%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI'm%20signing%20in%20with%20my%20work%20email%20here%20into%20the%20Office%20365%20Network.%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20would%20like%20to%20set%20up%20a%20community%20profile%20picture.%20When%20I%20open%20my%20community%20profile%20page%20there's%20a%20hand%20cursor%20showing%20on%20top%20of%20the%20default%20grey%20buddy%20avatar.%20But%20clicking%20on%20it%20shows%20loading%20for%20does%20nothing.%20Tried%20with%20Edge%20and%20Chrome.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EFunnily%20enough%20the%20avatar%20shows%20a%20hand%20cursor%20even%20when%20not%20signed%20in...%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1625%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ECommunity%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-278501%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Cannot%20change%20community%20profile%20picture%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-278501%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20had%20the%20same%20blank%20screen%20when%20trying%20to%20upload%20via%20Chrome.%20However%20it%20did%20work%20in%20Internet%20Explorer.%20Other%20users%20have%20had%20luck%20with%20Firefox%20as%20well.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-276664%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Cannot%20change%20community%20profile%20picture%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-276664%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20just%20got%20avatar%20uploaded..not%20in%20Chrome%20or%20Edge%2C%20but%20I%20downloaded%20latest%20Firefox%20v62.0.3%20(Quantum)%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-276661%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Cannot%20change%20community%20profile%20picture%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-276661%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20get%20the%20identical%20results....just%20a%20blank%20page%20attempting%20to%20upload%20an%20avatar.%20Amazing%20and%20downright%20embarrassing%20that%20Microsoft%20cannot%20allow%20some%20people%20for%20months%20to%20not%20upload%20a%20photo%2C%20yet%20in%20Delve%20I%20can%20update%20my%20picture%20in%2010%20seconds...Yet%20another%20half-baked%20product.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-175515%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20RE%3A%20Cannot%20change%20community%20profile%20picture%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-175515%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EPaul-%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EI%20miss%20the%20beginning%20of%20this%20thread.%26nbsp%3B%20Would%20you%20please%20repeat%20for%20me%20the%20basic%20process%20to%20add%20my%20photo%20to%20my%20profile%20on%20this%20Tech%20Community%3F%26nbsp%3B%20Thanks!%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E-Ron%20White%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-115895%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Cannot%20change%20community%20profile%20picture%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-115895%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E7%20months%20later%20and%20this%20still%20happens.%20Can't%20figure%20it%20out.%20In%20my%20scenario%2C%20I%20have%20two%20accounts%20-%20a%20personal%20and%20a%20work%20(AD)%2C%20both%20with%20the%20same%20email%20to%20login.%20When%20I%20connect%20to%20techcommunity%20with%20the%20work%20account%2C%20I%20can%20change%20profile%20picture%20but%20when%20I%20use%20personal%20one%20I%20get%20the%20blank%20window%20(any%20browser).%20I'm%20wondering%20if%20this%20is%20part%20of%20the%20issue%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-57761%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Cannot%20change%20community%20profile%20picture%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-57761%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EThanks%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F179%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Lana%20O'Brien%3C%2FA%3E%26nbsp%3BIt's%20actually%20not%20an%20issue%20of%20me%20not%20understanding%20how%20-%20it's%20that%20the%20website%20isn't%20working%20as%20it%20should.%3C%2FP%3E%3CP%3EAll%20I%20get%20is%20a%20blank%20white%20window%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20993px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F12521i6E35522EFE2E0ED9%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20alt%3D%22blakn.png%22%20title%3D%22blakn.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EDoesn't%20matter%20how%20long%20I%20keep%20it%20open%20-%20just%20stays%20white.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-57699%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Cannot%20change%20community%20profile%20picture%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-57699%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F46316%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Nathan%20Wells%3C%2FA%3E%2C%20here's%20more%20info%20in%20the%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2FGetting-Started%2FGetting-Started-Guide-Pt-1%2Fm-p%2F6631%23M11%22%20target%3D%22_self%22%3EGetting%20Started%20Guide%3C%2FA%3E%20on%20how%20to%20add%20a%20profile%20photo.%20Please%20reach%20out%20if%20you%20have%20additional%20questions.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2FGetting-Started%2FGetting-Started-Guide-Pt-1%2Fm-p%2F6631%23M11%22%20target%3D%22_blank%22%3Ehttps%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2FGetting-Started%2FGetting-Started-Guide-Pt-1%2Fm-p%2F6631%23M11%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-center%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F12508i419A8BC9C8A9C971%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20alt%3D%22Profile-Avatar_GIF.gif%22%20title%3D%22Profile-Avatar_GIF.gif%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-57656%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Cannot%20change%20community%20profile%20picture%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-57656%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20also%20can't%20upload%20a%20picture.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-11535%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERE%3A%20Cannot%20change%20community%20profile%20picture%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-11535%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESame%20issue%20here.%20I%20can't%20upload%20a%20picture.%20I%20was%20able%20to%20link%20to%20my%20Facebook%20picture%20temporarily%2C%20but%20I%20prefer%20to%20upload%20a%20different%20pic.%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-11347%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Cannot%20change%20community%20profile%20picture%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-11347%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI'm%20having%20the%20same%20issue.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20get%20as%20far%20as%20a%20page%20that%20says%20to%26nbsp%3Bgo%20to%20a%20My%20Images%20link%20on%20my%20profile%2C%20but%20that%20link%20does%20not%20exist.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EDid%20you%20get%20any%20resolution%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2453%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERE%3A%20Cannot%20change%20community%20profile%20picture%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2453%22%20slang%3D%22en-US%22%3Eit%20depends%20on%20size%20of%20your%20photo%20had%20to%20cut%20and%20past%20some%20things%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1878%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Cannot%20change%20community%20profile%20picture%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1878%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20had%20the%20same%20-%20closed%20my%20browser%2C%20reopened%20it%2C%20no%20change.%20Tried%2010%20minutes%20later%2C%20and%20it%20worked.%20Suspect%20it%20could%20be%20a%20transient%20issue%20that%20requires%20a%20bit%20of%20patience%20and%20a%20good%20helping%20of%20luck.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Microsoft

I'm signing in with my work email here into the Office 365 Network.

I would like to set up a community profile picture. When I open my community profile page there's a hand cursor showing on top of the default grey buddy avatar. But clicking on it shows loading for does nothing. Tried with Edge and Chrome.

 

Funnily enough the avatar shows a hand cursor even when not signed in...

12 Replies

I had the same - closed my browser, reopened it, no change. Tried 10 minutes later, and it worked. Suspect it could be a transient issue that requires a bit of patience and a good helping of luck.

it depends on size of your photo had to cut and past some things

I'm having the same issue.

 

I get as far as a page that says to go to a My Images link on my profile, but that link does not exist.

 

Did you get any resolution?

Same issue here. I can't upload a picture. I was able to link to my Facebook picture temporarily, but I prefer to upload a different pic.

I also can't upload a picture.

Hi @Nathan Wells, here's more info in the Getting Started Guide on how to add a profile photo. Please reach out if you have additional questions. 

 

https://techcommunity.microsoft.com/t5/Getting-Started/Getting-Started-Guide-Pt-1/m-p/6631#M11

 

 

Profile-Avatar_GIF.gif

 

 

 

 

Thanks @Lana O'Brien It's actually not an issue of me not understanding how - it's that the website isn't working as it should.

All I get is a blank white window:

blakn.png

 

Doesn't matter how long I keep it open - just stays white.

7 months later and this still happens. Can't figure it out. In my scenario, I have two accounts - a personal and a work (AD), both with the same email to login. When I connect to techcommunity with the work account, I can change profile picture but when I use personal one I get the blank window (any browser). I'm wondering if this is part of the issue?

 

Paul-

I miss the beginning of this thread.  Would you please repeat for me the basic process to add my photo to my profile on this Tech Community?  Thanks!

-Ron White

I get the identical results....just a blank page attempting to upload an avatar. Amazing and downright embarrassing that Microsoft cannot allow some people for months to not upload a photo, yet in Delve I can update my picture in 10 seconds...Yet another half-baked product. 

I just got avatar uploaded..not in Chrome or Edge, but I downloaded latest Firefox v62.0.3 (Quantum)

I had the same blank screen when trying to upload via Chrome. However it did work in Internet Explorer. Other users have had luck with Firefox as well.