Troubleshooting - Can't Enable Replication? Initial replication failing? issues

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-85927%22%20slang%3D%22en-US%22%3ETroubleshooting%20-%20Can't%20Enable%20Replication%3F%20Initial%20replication%20failing%3F%20issues%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-85927%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EYou%20may%20receive%20%22Initial%20replication%20is%20stuck%20at%200%25%22%20when%20protecting%20your%20VMware%20virtual%20machines%20or%20physical%20servers%20using%20Azure%20Site%20Recovery.%20Most%20of%20the%20initial%20replication%20failures%20that%20we%20encounter%20at%20support%20are%20due%20to%20connectivity%20issues%20between%20source%20server-to-process%20server%20or%20process%20server-to-Azure.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EThis%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fazure%2Fsite-recovery%2Fsite-recovery-vmware-to-azure-protection-troubleshoot%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Etroubleshooting%20article%20%3C%2FA%3Edetails%20some%20of%20the%20more%20common%20error%20messages%20encountered%2C%20along%20with%20troubleshooting%20steps%20to%20resolve%20them.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-85927%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EData%20%26amp%3B%20Storage%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESite%20Recovery%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Microsoft

 

You may receive "Initial replication is stuck at 0%" when protecting your VMware virtual machines or physical servers using Azure Site Recovery. Most of the initial replication failures that we encounter at support are due to connectivity issues between source server-to-process server or process server-to-Azure.

 

This troubleshooting article details some of the more common error messages encountered, along with troubleshooting steps to resolve them.

0 Replies