Azure backup reports error

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1323622%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAzure%20backup%20reports%20error%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1323622%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20Guys%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20enabled%20the%20vault%20diagnostic%20settings%20with%20new%20resource%20specific%20mode%20and%20integrated%20it%20with%20Log%20Analytics%20and%20now%20i%20am%20able%20to%20see%20the%20backup%20reports%20but%20when%20i%20pin%20the%20report%20to%20azure%20dashboard%20then%20widget%20is%20pinned%20but%20no%20data%20displays%20on%20it.%20Get%20the%20below%20error%20on%20widget%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSTRONG%3E%22This%20query%20could%20not%20run%20because%20some%20parameters%20are%20not%20set.%3C%2FSTRONG%3E%3CBR%20%2F%3E%3CSTRONG%3EPlease%20set%3A%20JobOperation%2C%20JobStatus%2C%20JobFailureCode%2C%20ContainerNameWithBackupItemName%2C%20JobMetricSortBy%2C%20JobMetricOrder%2C%20JobMetricRowsPerGrid%2C%20JobMetricPageNumber%22%3C%2FSTRONG%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ECould%20anyone%20help%20me%20in%20this%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%2C%3CBR%20%2F%3EShavez%20Ali%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1323622%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EAzure%20Backup%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMonitoring%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
Regular Visitor

Hi Guys,

I enabled the vault diagnostic settings with new resource specific mode and integrated it with Log Analytics and now i am able to see the backup reports but when i pin the report to azure dashboard then widget is pinned but no data displays on it. Get the below error on widget:

 

"This query could not run because some parameters are not set.
Please set: JobOperation, JobStatus, JobFailureCode, ContainerNameWithBackupItemName, JobMetricSortBy, JobMetricOrder, JobMetricRowsPerGrid, JobMetricPageNumber"

 

Could anyone help me in this?

 

Thanks,
Shavez Ali

0 Replies