SOLVED

AVD don't work

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2840915%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAVD%20don't%20work%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2840915%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Ei%20have%2026%20AVD%20do%20not%20working%20since%20morning.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThis%20the%20problem%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CDIV%3EAdditional%20error%20information%20is%20available%20for%20this%20virtual%20machine%3A%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3E%3CDIV%20class%3D%22%22%3EGeneral%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3E%3CDIV%20class%3D%22%22%3E%3CDIV%20class%3D%22%22%3EProvisioning%20state%3C%2FDIV%3E%3CDIV%20class%3D%22%22%3EProvisioning%20failed.%20No%20version%20found%20in%20the%20artifact%20repository%20that%20satisfies%20the%20requested%20version%20''%20for%20VM%20extension%20with%20publisher%20'Microsoft.WindowsAzure.GuestAgent'%20and%20type%20'CRPProd'..%20ArtifactVersionNotFound%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3CDIV%20class%3D%22%22%3E%3CDIV%20class%3D%22%22%3EProvisioning%20state%20error%20code%3C%2FDIV%3E%3CDIV%20class%3D%22%22%3EProvisioningState%2Ffailed%2FArtifactVersionNotFound%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3CDIV%20class%3D%22%22%3E%3CDIV%20class%3D%22%22%3EGuest%20agent%3C%2FDIV%3E%3CDIV%20class%3D%22%22%3EUnknown%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3CDIV%20class%3D%22%22%3EDisks%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3E%3CDIV%20class%3D%22%22%3E%3CDIV%20class%3D%22%22%3Enwawvd-11_OsDisk_1_ee2b327bc54a47fca3ef68a94cefab70%3C%2FDIV%3E%3CDIV%20class%3D%22%22%3EProvisioning%20succeeded.%3C%2FDIV%3E%3CDIV%20class%3D%22%22%3E%26nbsp%3B%3C%2FDIV%3E%3CDIV%20class%3D%22%22%3E%26nbsp%3B%3C%2FDIV%3E%3CDIV%20class%3D%22%22%3EAny%20one%20can%20help%20please%20%3F%26nbsp%3B%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2840963%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20AVD%20don't%20work%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2840963%22%20slang%3D%22en-US%22%3Eeuh%2C%20product%20teams%20are%20impacted%20...%20thanks%20bro%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2840936%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20AVD%20don't%20work%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2840936%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHi%20it's%20a%20global%20issue%20and%20Microsoft%20engineers%20are%20already%20investigating%3CBR%20%2F%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FAzureSupport%2Fstatus%2F1448195809728675840%3Fs%3D20%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2FAzureSupport%2Fstatus%2F1448195809728675840%3Fs%3D20%3C%2FA%3E%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Contributor

Hello 

 

i have 26 AVD do not working since morning. 

 

This the problem 

 

Additional error information is available for this virtual machine:
General
Provisioning state
Provisioning failed. No version found in the artifact repository that satisfies the requested version '' for VM extension with publisher 'Microsoft.WindowsAzure.GuestAgent' and type 'CRPProd'.. ArtifactVersionNotFound
Provisioning state error code
ProvisioningState/failed/ArtifactVersionNotFound
Guest agent
Unknown
Disks
nwawvd-11_OsDisk_1_ee2b327bc54a47fca3ef68a94cefab70
Provisioning succeeded.
 
 
Any one can help please ? 
2 Replies
best response confirmed by hamma91 (Contributor)
Solution
Hi it's a global issue and Microsoft engineers are already investigating
https://twitter.com/AzureSupport/status/1448195809728675840?s=20

euh, product teams are impacted ... thanks bro