Users in AVD suddenly being required to download and install print drivers

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2661307%22%20slang%3D%22en-US%22%3EUsers%20in%20AVD%20suddenly%20being%20required%20to%20download%20and%20install%20print%20drivers%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2661307%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ESo%20we've%20been%20fully%20working%20out%20of%20AVD%20for%20a%20month%20and%20then%20all%20of%20a%20sudden%20EVERYONE%20needed%20to%20install%20a%20print%20driver%2C%20which%20was%20a%20PITA%20because%20nobody%20has%20local%20admin%20access%20in%20order%20to%20do%20this.%20So%20we%20had%20to%20constantly%20touch%20machines%20per%20user%20to%20install%20the%20driver%20on%20the%20respective%20host%20etc%20etc.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20added%20all%20the%20drivers%20to%20the%20gold%20image%20and%20reimaged%20the%20hosts%20and%20it%20appeared%20to%20stop%20the%20issue%2C%20but%20I%20did%20have%201%20user%20today%20needed%20a%20driver%20added%20for%20a%20main%20copier%20that%20had%20the%20driver%20added%20to%20the%20gold%20image.%20That's%20a%20major%20improvement%20over%20before%2C%20but%20still%20odd.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWhy%20and%20how%20do%20we%20get%20around%20that%20in%20the%20easiest%20way%20possible%2C%20and%20better%20yet%20why%20did%20it%20take%20a%20month%20to%20occur%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2669467%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Users%20in%20AVD%20suddenly%20being%20required%20to%20download%20and%20install%20print%20drivers%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2669467%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EThis%20is%20still%20happening%2C%20so%20the%20gold%20image%20with%20drivers%20didn't%20do%20anything%20for%20the%20issue.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Contributor

So we've been fully working out of AVD for a month and then all of a sudden EVERYONE needed to install a print driver, which was a PITA because nobody has local admin access in order to do this. So we had to constantly touch machines per user to install the driver on the respective host etc etc.

 

I added all the drivers to the gold image and reimaged the hosts and it appeared to stop the issue, but I did have 1 user today needed a driver added for a main copier that had the driver added to the gold image. That's a major improvement over before, but still odd.

 

Why and how do we get around that in the easiest way possible, and better yet why did it take a month to occur?

1 Reply

This is still happening, so the gold image with drivers didn't do anything for the issue.