Team behaves oddly

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2842725%22%20slang%3D%22en-US%22%3ETeam%20behaves%20oddly%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2842725%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ETeams%2C%20which%20works%20fine%20otherwise%2C%20behaves%20oddly%20in%20WVD.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EFor%20example%2C%20tagging%20and%20code%20pasting%20doesn't%20work.%20Normally%2C%20typing%20%60%60%60%20creates%20a%20box%20where%20code%20is%20pasted%2C%20this%20doesn't%20happen%20in%20WVD.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22teknoraver_0-1634142969953.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F317094i8167E3C96B1FF9D2%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22teknoraver_0-1634142969953.png%22%20alt%3D%22teknoraver_0-1634142969953.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EWhy%20the%20same%20application%20doesn't%20work%20in%20WVD%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Microsoft

Teams, which works fine otherwise, behaves oddly in WVD.

 

For example, tagging and code pasting doesn't work. Normally, typing ``` creates a box where code is pasted, this doesn't happen in WVD.

 

teknoraver_0-1634142969953.png

 

Why the same application doesn't work in WVD?

2 Replies
We experience lots of problems with the Teams desktop app. The web version works fine in AVD but the desktop version causes our users lots of problems. The biggest of which is that it won't load and errors when users try to run it after they login. Usually, clearing the %appdata%\microsoft\teams folder and having them try again fixes it but it is a pain in the butt.
I experience the same problems in the web version inside AVD.
Without AVD both the desktop and the web versions work.