Session hosts not added to hostpool upon creation

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1585216%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESession%20hosts%20not%20added%20to%20hostpool%20upon%20creation%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1585216%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20created%20a%20new%20hostpool%20and%20used%20the%20option%20to%20create%20and%20add%20the%20session%20host's%20to%20the%26nbsp%3B%20host%20pool.%26nbsp%3B%20The%20Session%20host%20VM%22s%20were%20created%20but%20were%20not%20added%20tot%20he%20host%20pool.%26nbsp%3B%20There%20was%20no%20error%20in%20the%20creation%20process%20either.%26nbsp%3B%20Has%20anyone%20seen%20this%20before%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1599339%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Session%20hosts%20not%20added%20to%20hostpool%20upon%20creation%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1599339%22%20slang%3D%22en-US%22%3Ein%20the%20session%20host%2C%20can%20you%20please%20check%20the%20event%20log%20to%20see%20if%20there%20are%20any%20error%20messages%20from%20the%20WVD%20agent%3F%3CBR%20%2F%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

I created a new hostpool and used the option to create and add the session host's to the  host pool.  The Session host VM"s were created but were not added tot he host pool.  There was no error in the creation process either.  Has anyone seen this before?

2 Replies
in the session host, can you please check the event log to see if there are any error messages from the WVD agent?

@Soo Kuan Teo There was no errors in the event logs.  It looks like the WVD agent and broker configuration where not being updated when deploying additional vm's using a custom image.  I had to uninstall the wvd agent and broker and then reinstall with a new registration key.