New connection error...

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3371564%22%20slang%3D%22en-US%22%3ENew%20connection%20error...%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3371564%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWithin%20the%20last%20month%20or%20so%2C%20I've%20had%20some%20users%20complaining%20of%20being%20%22kicked%20out%22%20of%20their%20AVD%20sessions.%20In%20every%20case%2C%20it%20is%20a%20multi-user%20hostpool%2C%20as%20I%20haven't%20seen%20it%20with%20individually%20assigned%20VMs.%20The%20exact%20error%20is%20as%20follows%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E_____________________________________________%3C%2FP%3E%3CP%3ECouldn't%20Connect%3C%2FP%3E%3CP%3EYou%20no%20longer%20have%20access%20to%20Azure%20RemoteApp.%20Ask%20your%20admin%20or%20tech%20support%20for%20help.%3C%2FP%3E%3CP%3EError%20code%3A%200x83886167%3CBR%20%2F%3EExtended%20error%20code%3A%200x0%3CBR%20%2F%3EActivity%20ID%3A%20%7B710e42d9-0e3f-4bcf-b3ac-5c4873e60100%7D%3C%2FP%3E%3CP%3E______________________________________________%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20had%20several%20users%20report%20this%20issue%20and%20are%20usually%20able%20to%20get%20back%20in%20immediately.%20Many%20times%2C%20they%20lose%20their%20existing%20session%20and%20end%20up%20on%20a%20new%20machine%20with%20any%20work%20on%20the%20existing%20session%20lost.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIf%20anyone%20knows%20how%20to%20fix%20this%2C%20I%20would%20greatly%20appreciate%20any%20information%20you%20might%20have.%20Thank%20you.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

Within the last month or so, I've had some users complaining of being "kicked out" of their AVD sessions. In every case, it is a multi-user hostpool, as I haven't seen it with individually assigned VMs. The exact error is as follows:

_____________________________________________

Couldn't Connect

You no longer have access to Azure RemoteApp. Ask your admin or tech support for help.

Error code: 0x83886167
Extended error code: 0x0
Activity ID: {710e42d9-0e3f-4bcf-b3ac-5c4873e60100}

______________________________________________

I've had several users report this issue and are usually able to get back in immediately. Many times, they lose their existing session and end up on a new machine with any work on the existing session lost. 

If anyone knows how to fix this, I would greatly appreciate any information you might have. Thank you.

0 Replies