Change date format/regional settings for Remote Applications in AVD

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2655273%22%20slang%3D%22en-US%22%3EChange%20date%20format%2Fregional%20settings%20for%20Remote%20Applications%20in%20AVD%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2655273%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CDIV%20class%3D%22lia-message-subject-wrapper%20lia-component-subject%20lia-component-message-view-widget-subject-with-options%22%3E%3CP%3EHi%20there%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWe%20have%20a%20setup%20where%20several%20applications%20are%20installed%20on%20a%20Windows%20Server%202019%20and%20then%20made%20available%20to%20different%20users%20as%20remote%20apps.%20On%20the%20Server%20we%20changed%20the%20language%2C%20regional%20settings%20and%20so%20on%20to%20fit%20the%20need%20of%20the%20users.%3C%2FP%3E%3CP%3EHowever%2C%20we%20now%20have%20the%20situation%20that%20when%20a%20remote%20app%20is%20accessed%2C%20it%20still%20uses%20a%20wrong%20date%20format.%3C%2FP%3E%3CP%3EAny%20ideas%20how%20to%20solve%20this%20problem%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%20a%20lot%3C%2FP%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

Hi there

 

We have a setup where several applications are installed on a Windows Server 2019 and then made available to different users as remote apps. On the Server we changed the language, regional settings and so on to fit the need of the users.

However, we now have the situation that when a remote app is accessed, it still uses a wrong date format.

Any ideas how to solve this problem?

 

Thanks a lot

0 Replies