Application Doesn't run on AVD Host with Oracle Connectivity Issue.

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3112208%22%20slang%3D%22en-US%22%3EApplication%20Doesn't%20run%20on%20AVD%20Host%20with%20Oracle%20Connectivity%20Issue.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3112208%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20an%20application%20that%20I%20have%20done%20an%20app%20attach.%20It%20is%20a%20.Net%20application%20and%20when%20I%20launch%20it%20I%20get%20an%20error%20that%20the%20Oracle%20Client%20Tools%20are%20not%20found.%3C%2FP%3E%3CP%3ENow%20if%20I%20take%20the%20MSIX%20and%20unzip%20it%20and%20launch%20the%20application%20from%20C%3A%5CTemp%20it%20works%20perfectly%20fine.%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20added%20the%20path%20having%20the%20client%20tools%20in%20the%20environment%20variables.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20am%20not%20sure%20what%20the%20AVD%20application%20is%20looking%20for%20and%20how%20it%20works%20when%20I%20extract%20the%20application%20contents.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAny%20help%20will%20be%20appreciated.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3112316%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Application%20Doesn't%20run%20on%20AVD%20Host%20with%20Oracle%20Connectivity%20Issue.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3112316%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAdditionally%20I%20found%20that%20the%20PackageRootFolder%20was%20in%20registry%20under%20this%20location%20Computer%5CHKEY_CLASSES_ROOT%5CLocal%20Settings%5CSoftware%5CMicrosoft%5CWindows%5CCurrentVersion%5CAppModel%5CRepository%5CPackages.%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EWhen%20I%20went%20to%20the%20location%20and%20executed%20the%20executable%2C%20it%20ran%20without%20an%20issue.%3CBR%20%2F%3EJust%20the%20App%20Attached%20to%20the%20host%20(under%20start)%20doesn't%20work%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

I have an application that I have done an app attach. It is a .Net application and when I launch it I get an error that the Oracle Client Tools are not found.

Now if I take the MSIX and unzip it and launch the application from C:\Temp it works perfectly fine.

I have added the path having the client tools in the environment variables.

 

I am not sure what the AVD application is looking for and how it works when I extract the application contents.

 

Any help will be appreciated.

1 Reply
Additionally I found that the PackageRootFolder was in registry under this location Computer\HKEY_CLASSES_ROOT\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\AppModel\Repository\Packages.

When I went to the location and executed the executable, it ran without an issue.
Just the App Attached to the host (under start) doesn't work