Adding O365 tenant requires port 4433?

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-360750%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAdding%20O365%20tenant%20requires%20port%204433%3F%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-360750%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EMorning.%26nbsp%3B%3CSPAN%3ELooking%20good%20so%20far%20so%20I%20thought%20I'd%20add%20in%20the%20O365%20data.%20It%20took%20a%20while%20to%20figure%20out%20why%20it%20was%20failing%20but%20when%20adding%20a%20O365%20tenant%20to%20Sentinel%2C%20at%20the%20completion%20of%20authentication%2C%20it%20jumps%20off%20to%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Feus.rp.asi.azure.com%3A4433%2FOfficeOnboarding%3Fcode%3Dxxxxxxxxxx%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20nofollow%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Feus.rp.asi.azure.com%3A4433%2FOfficeOnboarding%3Fcode%3Dxxxxxxxxxx%3C%2FA%3E%20which%20our%20firewall%20disproves%20of.%20Any%20particular%20reason%20it's%20not%20using%20port%20443%3F%20Australia%20East%20workspace%2C%20Australia%20O365%20tenant%20if%20that%20helps.%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EI'll%20go%20find%20a%20off-work%20connection%20to%20complete%20this%20one%20and%20let%20the%20good%20times%20roll.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ECheers%20Al%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-363125%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Adding%20O365%20tenant%20requires%20port%204433%3F%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-363125%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20see%20a%20little%20warning%20now%20in%20the%26nbsp%3B%22%3CSPAN%3EConnect%20tenants%20to%20Azure%20Sentinel%22%3C%2FSPAN%3E%26nbsp%3Bstep%20that%20I%20don't%20remember%20seeing%20before%20about%20opening%20port%204433%20to%20the%20web.%20That'll%20help%20for%20future%20users.%20Cheers%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-362435%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Adding%20O365%20tenant%20requires%20port%204433%3F%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-362435%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F222671%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Eliav%20Levi%3C%2FA%3E%3A%20Is%20this%20something%20you%20can%20help%20with%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

Morning. Looking good so far so I thought I'd add in the O365 data. It took a while to figure out why it was failing but when adding a O365 tenant to Sentinel, at the completion of authentication, it jumps off to https://eus.rp.asi.azure.com:4433/OfficeOnboarding?code=xxxxxxxxxx which our firewall disproves of. Any particular reason it's not using port 443? Australia East workspace, Australia O365 tenant if that helps.

I'll go find a off-work connection to complete this one and let the good times roll. 

Cheers Al

2 Replies

@Eliav Levi: Is this something you can help with?

I see a little warning now in the "Connect tenants to Azure Sentinel" step that I don't remember seeing before about opening port 4433 to the web. That'll help for future users. Cheers