Trying to create new workspace, nothing new appears

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1715193%22%20slang%3D%22en-US%22%3ETrying%20to%20create%20new%20workspace%2C%20nothing%20new%20appears%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1715193%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20%22created%22%20multiple%20workspaces%20clicking%20on%20the%20%22Create%20New%20Workspace%22%20blue%20button%20and%20nothing%20new%20comes%20up.%26nbsp%3B%20I%20only%20have%20one%20and%20I've%20created%20at%20least%205%20new%20workspaces.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22HPUbooker_0-1601075233144.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F222331i8DE0D8A4DC1B1C18%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20title%3D%22HPUbooker_0-1601075233144.png%22%20alt%3D%22HPUbooker_0-1601075233144.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1723413%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Trying%20to%20create%20new%20workspace%2C%20nothing%20new%20appears%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1723413%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F809728%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40HPUbooker%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%3CBR%20%2F%3E1.%20Did%20you%20get%20a%20notification%20(see%20the%20Bell%20icon%20in%20the%20top%20right%20of%20the%20Azure%20Portal)%20when%20you%20created%20the%20new%20workspaces%3F%26nbsp%3B%20Any%20errors%3F%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E2.%20Have%20you%20looked%20into%20Log%20Analytics%20-%20go%20to%20the%20Azure%20portal%20Home%20-%20and%20search%20for%20%22Log%20Analytics%20workspaces%22%20%3F%26nbsp%3B%20%26nbsp%3BDo%20you%20see%20all%20your%20workspaces%20in%20the%20%3CSTRONG%3ESubscription%3C%2FSTRONG%3E%20and%20%3CSTRONG%3EResourceGroup%3C%2FSTRONG%3E%20you%20created%20them%20in%3F%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22Screenshot%202020-09-29%20103038.jpg%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F222752i34C9775272C2FAD4%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20title%3D%22Screenshot%202020-09-29%20103038.jpg%22%20alt%3D%22Screenshot%202020-09-29%20103038.jpg%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Contributor

I have "created" multiple workspaces clicking on the "Create New Workspace" blue button and nothing new comes up.  I only have one and I've created at least 5 new workspaces.

 

HPUbooker_0-1601075233144.png

 

1 Reply

@HPUbooker 


1. Did you get a notification (see the Bell icon in the top right of the Azure Portal) when you created the new workspaces?  Any errors?

2. Have you looked into Log Analytics - go to the Azure portal Home - and search for "Log Analytics workspaces" ?   Do you see all your workspaces in the Subscription and ResourceGroup you created them in?

Screenshot 2020-09-29 103038.jpg