Purview and Cosmos Db

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1971241%22%20slang%3D%22en-US%22%3EPurview%20and%20Cosmos%20Db%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1971241%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20all%2C%20have%20just%20setup%20purview%20this%20morning%20and%20pointed%20at%20our%20Cosmos%20db%20environment.%20The%20scan%20seems%20to%20pass%20and%20it%20correctly%20counted%20the%20number%20of%20assets%2C%20however%20none%20of%20the%20assets%20show%20up%20in%20the%20tool%20or%20are%20searchable.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ESo%20my%20question%20is%2C%20am%20I%20missing%20something%20or%20have%20I%20come%20across%20a%20problem%3F%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EMark%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1973653%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Purview%20and%20Cosmos%20Db%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1973653%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F713431%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Mark_E-bt%3C%2FA%3E%26nbsp%3BThanks%20for%20your%20question.%20There%20is%20sometimes%20a%20delay%20in%20ingestion%20into%20the%20catalog%20from%20scans.%20Do%20you%20still%20not%20see%20it%3F%20Please%20try%20browsing%20for%20it%20and%20a%20hard%20browser%20refresh%20as%20well.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2003563%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Purview%20and%20Cosmos%20Db%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2003563%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHey%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F713431%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Mark_E-bt%3C%2FA%3E!%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20been%20experimenting%20with%20Azure%20Purview%20since%20its%20launch.%20Based%20on%20my%20experience%2C%20it%20takes%20a%20few%20hours%20for%20the%20assets%20to%20show%20up%2C%20especially%20in%20the%20View%20Insights%20section.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Visitor

Hi all, have just setup purview this morning and pointed at our Cosmos db environment. The scan seems to pass and it correctly counted the number of assets, however none of the assets show up in the tool or are searchable. 

So my question is, am I missing something or have I come across a problem?

Thanks,

Mark

5 Replies

@Mark_E-bt Thanks for your question. There is sometimes a delay in ingestion into the catalog from scans. Do you still not see it? Please try browsing for it and a hard browser refresh as well.

Hey @Mark_E-bt!

I've been experimenting with Azure Purview since its launch. Based on my experience, it takes a few hours for the assets to show up, especially in the View Insights section.

 

I have the same problem. I've setup a scan for Azure SQL Server, Azure managed SQL Server and BLOB.

The scan results shows it has detected assets.

 

But it as been over 4 hours now. Still no assets to explore in the browser or insight blade.

hello, can anyone guide me about the website coding? actually i have just created a website https://couponsagent.com/ but the mobile view is not ok so please guide me if anyone knows anything
it happens sometime the products are appeared later