Embed a Microsoft Stream video into Power BI

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2330157%22%20slang%3D%22en-US%22%3EEmbed%20a%20Microsoft%20Stream%20video%20into%20Power%20BI%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2330157%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%2C%20I-m%20trying%20to%20embed%20a%20video%20from%20Microsoft%20Stream%20into%20a%20Power%20BI%20report.%20To%20do%20that%20I'm%20using%20the%20%22Html%20Content%22%20component%20from%20the%20Marketplace%20visual%20for%20Power%20BI%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22MRipoll_0-1620287356120.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F278686iAA76F2182E99A041%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22MRipoll_0-1620287356120.png%22%20alt%3D%22MRipoll_0-1620287356120.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20get%20the%20%22Embeded%22%20code%20(iframe)%20from%20the%20Microsoft%20Stream%20video%20I%20want%20to%20include%20and%20create%20a%20new%20Table%20in%20the%20model%2C%20but%20the%20video%20never%20load.%20Stays%20loading%20forever%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22MRipoll_1-1620287602837.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F278688i70C299F0C81DB6C4%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22MRipoll_1-1620287602837.png%22%20alt%3D%22MRipoll_1-1620287602837.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20checked%20that%20the%20browser%20console%20have%20this%20message%20error%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CFONT%20size%3D%222%22%20color%3D%22%23FF0000%22%3E%3CEM%3EAccess%20to%20XMLHttpRequest%20at%20'%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fbrowser.events.data.microsoft.com%2FOneCollector%2F1.0%2F%3Fcors%3Dtrue%26amp%3Bcontent-type%3Dapplication%2Fx-json-stream%26amp%3Bclient-id%3DNO_AUTH%26amp%3Bclient-version%3D1DS-Web-JS-3.0.2%26amp%3Bapikey%3D208caf6a38a844be84e1d2fc006f4194-da66fd33-4ceb-4c4a-a6e8-ad0bade87897-7914%26amp%3Bupload-time%3D1620287653390%26amp%3Btime-delta-to-apply-millis%3Duse-collector-delta%26amp%3Bw%3D0%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fbrowser.events.data.microsoft.com%2FOneCollector%2F1.0%2F%3Fcors%3Dtrue%26amp%3Bcontent-type%3Dapplication%2Fx-json-stream%26amp%3Bclient-id%3DNO_AUTH%26amp%3Bclient-version%3D1DS-Web-JS-3.0.2%26amp%3Bapikey%3D208caf6a38a844be84e1d2fc006f4194-da66fd33-4ceb-4c4a-a6e8-ad0bade87897-7914%26amp%3Bupload-time%3D1620287653390%26amp%3Btime-delta-to-apply-millis%3Duse-collector-delta%26amp%3Bw%3D0%3C%2FA%3E'%20from%20origin%20'null'%20%3CSTRONG%3Ehas%20been%20blocked%20by%20CORS%20policy%3C%2FSTRONG%3E%3A%20The%20value%20of%20the%20'Access-Control-Allow-Origin'%20header%20in%20the%20response%20must%20not%20be%20the%20wildcard%20'*'%20when%20the%20request's%20credentials%20mode%20is%20'include'.%20The%20credentials%20mode%20of%20requests%20initiated%20by%20the%20XMLHttpRequest%20is%20controlled%20by%20the%20withCredentials%20attribute.%3C%2FEM%3E%3C%2FFONT%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ECan%20someone%20help%20me%20to%20solve%20this%20problem%20or%20know%20the%20correct%20way%20to%20embed%20a%20video%20into%20the%20report%3F%20Thanks.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Regular Visitor

Hello, I-m trying to embed a video from Microsoft Stream into a Power BI report. To do that I'm using the "Html Content" component from the Marketplace visual for Power BI:

MRipoll_0-1620287356120.png

 

 

I get the "Embeded" code (iframe) from the Microsoft Stream video I want to include and create a new Table in the model, but the video never load. Stays loading forever:

 

MRipoll_1-1620287602837.png

 

I checked that the browser console have this message error:

Access to XMLHttpRequest at 'https://browser.events.data.microsoft.com/OneCollector/1.0/?cors=true&content-type=application/x-jso...' from origin 'null' has been blocked by CORS policy: The value of the 'Access-Control-Allow-Origin' header in the response must not be the wildcard '*' when the request's credentials mode is 'include'. The credentials mode of requests initiated by the XMLHttpRequest is controlled by the withCredentials attribute.

 

Can someone help me to solve this problem or know the correct way to embed a video into the report? Thanks.

0 Replies