Issue with Azure Portal Login

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2578661%22%20slang%3D%22en-US%22%3EIssue%20with%20Azure%20Portal%20Login%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2578661%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20I%20have%20been%20unable%20to%20login%20to%20the%20Azure%20Portal%20for%20the%20last%20week%20now%2C%20and%20because%20of%20this%20I%20am%20unable%20to%20submit%20a%20support%20ticket%2C%20as%20this%20also%20redirects%20me%20to%20a%20Portal%20Blade%20for%20reporting%20issues.%20I%20will%20document%20the%20error%20below%2C%20however%2C%20note%20that%20I%20have%20tried%20numerous%20browsers%2C%20in%20private%2Fincognito%20windows%20and%20clearing%20the%20browser%20cache%20to%20no%20avail.%20I%20am%20based%20in%20the%20UK.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ELooking%20at%20the%20development%20console%20within%20the%20browser%20I%20see%20the%20following%20(see%20attached%20images).%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

Hi I have been unable to login to the Azure Portal for the last week now, and because of this I am unable to submit a support ticket, as this also redirects me to a Portal Blade for reporting issues. I will document the error below, however, note that I have tried numerous browsers, in private/incognito windows and clearing the browser cache to no avail. I am based in the UK.

 

Looking at the development console within the browser I see the following (see attached images).

 

 

 

1 Reply
I should also say that this issue is occuring for two different Microsoft accounts with different azure subscriptions on different tenancies.