Error in gatsby prismic app, "gatsby-source-prismic" - error reason: write EPROTO 1216

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3238622%22%20slang%3D%22en-US%22%3EError%20in%20gatsby%20prismic%20app%2C%20%22gatsby-source-prismic%22%20-%20error%20reason%3A%20write%20EPROTO%201216%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3238622%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20guys%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20a%20web%20app%20that%20brings%20its%20content%20from%20Prismic.%3C%2FP%3E%3CP%3EIt%20runs%20when%20I%20have%20it%20on%20my%20local%20computer%2C%20but%20when%20I%20push%20it%20to%20Azure%2C%20and%20then%20run%20a%20Build%2C%20I%20get%20the%20following%20error%20message.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Erequest%20to%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fdandelion-payments.prismic.io%2Fapi%2Fv2%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20nofollow%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fmy-app.prismic.io%2Fapi%2Fv2%3C%2FA%3E%20failed%2C%20reason%3A%20write%20EPROTO%201216%3Aerror%3A1408F10B%3ASSL%20routines%3Assl3_get_record%3Awrong%20version%20number%3Ac%3A%5Cws%5Cdeps%5Copenssl%5Copenssl%5Cssl%5Crecord%5Cssl3_record.c%3A332%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Frequent Visitor

Hi guys,

 

I have a web app that brings its content from Prismic.

It runs when I have it on my local computer, but when I push it to Azure, and then run a Build, I get the following error message.

 

request to https://my-app.prismic.io/api/v2 failed, reason: write EPROTO 1216:error:1408F10B:SSL routines:ssl3_get_record:wrong version number:c:\ws\deps\openssl\openssl\ssl\record\ssl3_record.c:332:

 

Thanks

0 Replies