Cannot login to azure devops (dev.azure.com)

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3344676%22%20slang%3D%22en-US%22%3ECannot%20login%20to%20azure%20devops%20(dev.azure.com)%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3344676%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20a%20problem%20cannot%20login%20to%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fdev.azure.com%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fdev.azure.com%3C%2FA%3E.%20However%2C%20I%20can%20login%20to%20my%20microsoft%20account%2C%20portal.azure.com%2C%20outlook.com%2C%20etc.%3C%2FP%3E%3CP%3EIt%20shows%20error%20500%20(TF400898)%20when%20trying%20to%20login%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fdev.azure.com%2Fysi-devops%22%20target%3D%22_self%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fdev.azure.com%2Fysi-devops%3C%2FA%3E.%20(image%20below).%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20also%20tried%20login%20to%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fmy.visualstudio.com%22%20target%3D%22_self%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fmy.visualstudio.com%2C%3C%2FA%3E%26nbsp%3Bit%20shows%20same%20error%20code%20500%20(TF400898)%3C%2FP%3E%3CP%3EAnyone%20can%20help%20with%20this%20issue%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EUmam%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22UmamYsi_0-1652109752920.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F370216i3729ED4014133AD8%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22UmamYsi_0-1652109752920.png%22%20alt%3D%22UmamYsi_0-1652109752920.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22Failed%20login%20to%20my.visualstudio.com.png%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F370218iFC33A38843713F21%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D999%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22Failed%20login%20to%20my.visualstudio.com.png%22%20alt%3D%22Failed%20login%20to%20my.visualstudio.com.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3347003%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Cannot%20login%20to%20azure%20devops%20(dev.azure.com)%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3347003%22%20slang%3D%22en-US%22%3EI%20am%20having%20the%20same%20issue.%20However%20my%20co%20workers%20are%20not.%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3348044%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Cannot%20login%20to%20azure%20devops%20(dev.azure.com)%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3348044%22%20slang%3D%22en-US%22%3Eme%20too%2C%20it's%20weird.%20but%20now%2C%20I%20can%20login.%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3348051%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Cannot%20login%20to%20azure%20devops%20(dev.azure.com)%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3348051%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F1384984%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40UmamYsi%3C%2FA%3E%26nbsp%3Bsame%20it%20came%20right%20suddenly%20this%20morning.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3423152%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Cannot%20login%20to%20azure%20devops%20(dev.azure.com)%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3423152%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20someone%20reporting%20the%20exact%20same%20issue%2C%20except%20their%20vssServiceException%20error%20comes%20from%20status.dev.azure.com.%20(Edit%3A%26nbsp%3Bthey%20also%20get%20it%20at%20my.visualstudio.com%2C%20and%20added%20that%20their%20office%20account%20works%20fine)%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

Hi,

 

I have a problem cannot login to https://dev.azure.com. However, I can login to my microsoft account, portal.azure.com, outlook.com, etc.

It shows error 500 (TF400898) when trying to login https://dev.azure.com/ysi-devops. (image below).

I also tried login to https://my.visualstudio.com, it shows same error code 500 (TF400898)

Anyone can help with this issue?

 

 

Thanks,

 

Umam

 

 

 

UmamYsi_0-1652109752920.png

Failed login to my.visualstudio.com.png

 

4 Replies
I am having the same issue. However my co workers are not.
me too, it's weird. but now, I can login.

@UmamYsi same it came right suddenly this morning.

I have someone reporting the exact same issue, except their vssServiceException error comes from status.dev.azure.com. (Edit: they also get it at my.visualstudio.com, and added that their office account works fine)