Azure DevOps widget missing

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2213832%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAzure%20DevOps%20widget%20missing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2213832%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3Ehello%20there!%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Ea%20few%20days%20ago%20I%20noticed%20that%20a%20widget%20on%20my%20Azure%20DevOps%20dashboard%20was%20not%20working...%20and%20then%2C%20when%20I%20tried%20to%20fix%20whatever%20it%20could%20be%20happening%2C%20this%20popup%20showed%20up%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22ElenaDotNET_1-1615898122854.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F264324i1C8F09C2C17F6B5E%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22ElenaDotNET_1-1615898122854.png%22%20alt%3D%22ElenaDotNET_1-1615898122854.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EThe%20widget%20is%20Test%20Results%20Trend%20(Advanced)%20widget%2C%20but%20is%20missing%20from%20the%20gallery%3A%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22ElenaDotNET_0-1615898113743.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F264323i126649B132378384%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22ElenaDotNET_0-1615898113743.png%22%20alt%3D%22ElenaDotNET_0-1615898113743.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20can't%20event%20find%20a%20replacement%20in%20the%20Extension%20Gallery...%20what%20happened%20to%20this%20widget%3F%20is%20it%20coming%20back%20sometime%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Ethanks%20for%20reading%2C%20cheers!%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2213832%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EAzure%20DevOps%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ETesting%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Ewidgets%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Senior Member

hello there!

 

a few days ago I noticed that a widget on my Azure DevOps dashboard was not working... and then, when I tried to fix whatever it could be happening, this popup showed up:

 

ElenaDotNET_1-1615898122854.png

 

The widget is Test Results Trend (Advanced) widget, but is missing from the gallery:

 

ElenaDotNET_0-1615898113743.png

 

I can't event find a replacement in the Extension Gallery... what happened to this widget? is it coming back sometime?

 

thanks for reading, cheers!

2 Replies

@ElenaDotNET 

I am also experience the missing widget.

I, too, am experiencing this today for the (regular) Test trend widget.

The Advance trend widget works, but the normal/regular one is missing.