Azure pipeline incompletely works BUT the result shows succeeded

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2817841%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAzure%20pipeline%20incompletely%20works%20BUT%20the%20result%20shows%20succeeded%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2817841%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20created%204%20similar%20data%20pipelines%20(only%20different%20data%20sources).%3C%2FP%3E%3CP%3Estep1%3A%20copy%20data%20to%20database%3C%2FP%3E%3CP%3Estep2%3A%20copy%20data%20to%20the%20archived%20folder%3C%2FP%3E%3CP%3Estep3%3A%20delete%20the%20source%20data%3C%2FP%3E%3CP%3EAll%20of%20the%20results%20show%20OK%20and%20the%20last%20steps%20were%20implemented%2C%20but%20when%20I%20check%20the%20archived%20folder%2C%20only%20step2%20of%20data_V2%20was%20implemented.%20I%20compared%20the%20setting%20for%20V2%20and%20others%20and%20didn't%20find%20the%20difference%2C%20which%20makes%20me%20much%20confused.%20If%20there%20is%20some%20problem%20in%20step2%20for%20other%20data%20pipelines%2C%20why%20do%20the%20results%20show%20OK%2C%20and%20why%20the%20final%20step%20could%20be%20implemented%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22V4.png%22%20style%3D%22width%3A%20576px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F315609iCA3B8E6E12F3FA35%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D999%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22V4.png%22%20alt%3D%22V4.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22V2.jpg%22%20style%3D%22width%3A%20576px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F315608iE42EC6A725EA38AA%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D999%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22V2.jpg%22%20alt%3D%22V2.jpg%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22V4-2.JPG%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F315612iE93F8EA05D05AF5E%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D999%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22V4-2.JPG%22%20alt%3D%22V4-2.JPG%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22V4-1.JPG%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F315613iE2F28992AAA4971A%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D999%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22V4-1.JPG%22%20alt%3D%22V4-1.JPG%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22V2-2.JPG%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F315614i9EDAB2E26A51521B%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D999%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22V2-2.JPG%22%20alt%3D%22V2-2.JPG%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22V2-1.JPG%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F315615i239878A41C93D638%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D999%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22V2-1.JPG%22%20alt%3D%22V2-1.JPG%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2819189%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Azure%20pipeline%20incompletely%20works%20BUT%20the%20result%20shows%20succeeded%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2819189%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHi!%20I'd%20recommend%20posting%20up%20on%20this%20forum%2C%20where%20experts%20will%20be%20able%20to%20give%20you%20a%20hand%3A%3CBR%20%2F%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fazure-data-factory%2Fbd-p%2FAzureDataFactory%22%20target%3D%22_blank%22%3Ehttps%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fazure-data-factory%2Fbd-p%2FAzureDataFactory%3C%2FA%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

I created 4 similar data pipelines (only different data sources).

step1: copy data to database

step2: copy data to the archived folder

step3: delete the source data

All of the results show OK and the last steps were implemented, but when I check the archived folder, only step2 of data_V2 was implemented. I compared the setting for V2 and others and didn't find the difference, which makes me much confused. If there is some problem in step2 for other data pipelines, why do the results show OK, and why the final step could be implemented?

 

 

V4.pngV2.jpgV4-2.JPGV4-1.JPGV2-2.JPGV2-1.JPG

2 Replies
Hi! I'd recommend posting up on this forum, where experts will be able to give you a hand:
https://techcommunity.microsoft.com/t5/azure-data-factory/bd-p/AzureDataFactory