All sensors across all of our Domain Controllers globally are "Disconnected"

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1570757%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAll%20sensors%20across%20all%20of%20our%20Domain%20Controllers%20globally%20are%20%22Disconnected%22%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1570757%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EAround%204%3A33AM%20EST%20all%20of%20our%20sensors%20stopped%20communicating.%20Has%20anyone%20else%20had%20a%20similar%20issue%3F%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1570803%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20All%20sensors%20across%20all%20of%20our%20Domain%20Controllers%20globally%20are%20%22Disconnected%22%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1570803%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3Eyes.%20Same%20thing%20since%204%3A15am%20EST%20this%20morning.%3C%2FP%3E%3CP%3EService%20is%20running%20on%20DCs%3C%2FP%3E%3CP%3ENo%20change%20in%20our%20network%20firewalls%2C%20etc.%3C%2FP%3E%3CP%3EAll%20stopped%20at%20same%20time%3C%2FP%3E%3CP%3ELogs%20show%20error%20on%20all%20at%20same%20time.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F751490%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40rcurtiss212%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1570820%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20All%20sensors%20across%20all%20of%20our%20Domain%20Controllers%20globally%20are%20%22Disconnected%22%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1570820%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F751490%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40rcurtiss212%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Ejust%20checked%2C%20ours%20in%20NY%20and%20NJ%20seem%20to%20be%20working%20ok.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ECrownCastle%20%2F%20Zayo%20internet%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1570871%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20All%20sensors%20across%20all%20of%20our%20Domain%20Controllers%20globally%20are%20%22Disconnected%22%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1570871%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EMicrosoft%20just%20mentioned%20to%20me%20that%20they%20are%20having%20an%20issue%20with%20a%20cluster%20that%20runs%20ATP.%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F136066%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Gig%20McClain%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1570877%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20All%20sensors%20across%20all%20of%20our%20Domain%20Controllers%20globally%20are%20%22Disconnected%22%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1570877%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EThanks%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F751490%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40rcurtiss212%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
New Contributor

Around 4:33AM EST all of our sensors stopped communicating. Has anyone else had a similar issue? 

4 Replies
Highlighted

yes. Same thing since 4:15am EST this morning.

Service is running on DCs

No change in our network firewalls, etc.

All stopped at same time

Logs show error on all at same time.

@rcurtiss212 

Highlighted

@rcurtiss212 

just checked, ours in NY and NJ seem to be working ok. 

CrownCastle / Zayo internet 

Highlighted

Microsoft just mentioned to me that they are having an issue with a cluster that runs ATP. @Gig McClain 

Highlighted