Issue with Azure Application Proxy - Application not Rendering Properly

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1526786%22%20slang%3D%22en-US%22%3EIssue%20with%20Azure%20Application%20Proxy%20-%20Application%20not%20Rendering%20Properly%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1526786%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20all%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20been%20trying%20to%20get%20my%20on-premise%20application%20available%20in%20Office%20365%20with%20the%20Azure%20Application%20Proxy%2C%20but%20it%20won't%20load%20correctly.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20looked%20at%20the%20errors%2C%20it%20seems%20like%20the%20internal%20URLs%20to%20the%20items%20are%20not%20being%20translated%20into%20the%20public%20URL%20that%20Azure%2FOffice%20gives.%20For%20example%2C%20if%20my%20domain%20internally%20was%20company.local%2C%20I%20see%20in%20the%20developer%20menu%20in%20Chrome%20that%20it's%20trying%20to%20load%20the%20resource%20directly%20from%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fcompany.local%2Fwebsite%2F...%2Fimage%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fcompany.local%2Fwebsite%2F...%2Fimage%3C%2FA%3E%2C%20when%20it%20should%20translate%20and%20be%20from%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fmyapp.publicurl.com%2Fwebsite%2F...%2Fimage.%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fmyapp.publicurl.com%2Fwebsite%2F...%2Fimage.%26nbsp%3B%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20looked%20at%20the%20following%20article%20and%20I%20can%20confirm%20that%20the%20URL%20I've%20given%20Azure%20is%20the%20root%20URL%2C%20so%20the%20CSS%2C%20images%20and%20other%20format%20should%20be%20able%20to%20load%3A%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fazure%2Factive-directory%2Fmanage-apps%2Fapplication-proxy-page-appearance-broken-problem%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fazure%2Factive-directory%2Fmanage-apps%2Fapplication-proxy-page-appearance-broken-problem%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ECan%20anybody%20offer%20some%20advice%3F%20I%20can%20give%20more%20information%20if%20needed.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%20in%20advance.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Senior Member

Hi all,

 

I've been trying to get my on-premise application available in Office 365 with the Azure Application Proxy, but it won't load correctly.

 

I looked at the errors, it seems like the internal URLs to the items are not being translated into the public URL that Azure/Office gives. For example, if my domain internally was company.local, I see in the developer menu in Chrome that it's trying to load the resource directly from https://company.local/website/.../image, when it should translate and be from https://myapp.publicurl.com/website/.../image. 

 

I've looked at the following article and I can confirm that the URL I've given Azure is the root URL, so the CSS, images and other format should be able to load: https://docs.microsoft.com/en-us/azure/active-directory/manage-apps/application-proxy-page-appearanc...

 

Can anybody offer some advice? I can give more information if needed.

 

Thanks in advance.

0 Replies