Export usage report to csv, have question marks in first column

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-261824%22%20slang%3D%22en-US%22%3EExport%20usage%20report%20to%20csv%2C%20have%20question%20marks%20in%20first%20column%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-261824%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20export%20usage%20report%20following%20this%20article.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fblogs.technet.microsoft.com%2Fdawiese%2F2017%2F04%2F15%2Fget-office365-usage-reports-from-the-microsoft-graph-using-windows-powershell%2F%23comment-22155%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fblogs.technet.microsoft.com%2Fdawiese%2F2017%2F04%2F15%2Fget-office365-usage-reports-from-the-microsoft-graph-using-windows-powershell%2F%23comment-22155%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EScript%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fgallery.technet.microsoft.com%2FGet-Office365-usage-f955ade4%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fgallery.technet.microsoft.com%2FGet-Office365-usage-f955ade4%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWhen%20i%20exported%20report%2C%20It%20got%203%20question%20marks%20in%20'Report%20Refresh%20Date'%20column.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20172px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F54377i1D68C0720C0A30CD%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20alt%3D%22question.JPG%22%20title%3D%22question.JPG%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EHow%20can%20i%20remove%20question%20marks%20when%20exporting%20report%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-261824%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EActivity%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EAdmin%20center%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EOffice%20365%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EReport%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EReporting%20Portal%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EUsage%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
New Contributor

I export usage report following this article.

https://blogs.technet.microsoft.com/dawiese/2017/04/15/get-office365-usage-reports-from-the-microsof...

 

Script

https://gallery.technet.microsoft.com/Get-Office365-usage-f955ade4

 

When i exported report, It got 3 question marks in 'Report Refresh Date' column.

 

question.JPG

How can i remove question marks when exporting report?

 

 

0 Replies