Home

Admin Center Dashboard Customizations not sticking

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-14785%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAdmin%20Center%20Dashboard%20Customizations%20not%20sticking%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-14785%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%20is%20anybody%20else%20experiencing%20that%20the%20customizations%20(tiles)%20to%20the%20new%20admin%20center%20dashboard%20are%20not%20sticking%20after%20a%20page%20refresh%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-14785%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EAdmin%20center%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-17879%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Admin%20Center%20Dashboard%20Customizations%20not%20sticking%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-17879%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20Peter%2C%20technically%20Cary%20is%20right%2C%20because%20my%20topic%20was%20about%20the%20new%20Admin%20Center%20Dashboard%20(the%20admin%20landing%20page)%20CARDS%2C%20not%20TILES.%3C%2FP%3E%3CP%3ETiles%20are%20part%20of%20the%20Office%20365%20App%20Launcher.%20There%20are%20not%20custom%20admin%20center%20tiles%20as%20far%20as%20I%20know%20and%20there%20there%20are%20no%20custom%20images%20in%20cards.%3C%2FP%3E%3CP%3ETo%20be%20honsted%2C%20I%20haven't%20put%202%20and%202%20together%20either%20when%20reading%20the%20first%20responses%20and%20just%20assumed%20the%20same%20was%20meant%20by%20cards%2Ftiles.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ESo%20definitely%20these%20two%20issues%20were%20mixed%20up%20in%20this%20thread.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-17865%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Admin%20Center%20Dashboard%20Customizations%20not%20sticking%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-17865%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EA%20few%20people%20responded%20on%20this%20topic%20they%20have%20issues%20with%20the%20image%20disappering%20from%20a%20custome%20tile%2C%20so%20no%20I%20did%20not%20reply%20to%20the%20wrong%20topic.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-17355%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Admin%20Center%20Dashboard%20Customizations%20not%20sticking%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-17355%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EN%2FM%3C%2FP%3E%3CBLOCKQUOTE%3E%3CHR%20%2F%3E%3C%2FBLOCKQUOTE%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-17194%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Admin%20Center%20Dashboard%20Customizations%20not%20sticking%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-17194%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EFinally%20an%20answer%20from%20Microsoft%20on%20my%20issue%3B%20it%20is%20caused%20by%20not%20using%20an%20anonymous%20link%20for%20the%20image%20used.%20I%20expected%20this%2C%20but%20wanted%20them%20to%20confirm%20it.%3CBR%20%2F%3EYou%20have%20to%20use%20an%20anonymous%20link%20when%20using%20an%20image%20from%20SharePoint%20online%2C%20but%20at%20my%20customers%20tenant%20external%20sharing%20is%20turned%20off%20so%20we%20have%20to%20use%20an%20image%20from%20a%20public%20website.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-16243%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Admin%20Center%20Dashboard%20Customizations%20not%20sticking%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-16243%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20opened%20a%20service%20request%20at%20Microsoft.%20Till%20now%20no%20solution%2C%20keep%20you%20posted%20on%20this.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-16138%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Admin%20Center%20Dashboard%20Customizations%20not%20sticking%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-16138%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3A)%3C%2Fimg%3E%20But%20we%20like%20this%20funny%20stuff%2C%20don't%20we%3F%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-16123%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Admin%20Center%20Dashboard%20Customizations%20not%20sticking%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-16123%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3Esame%20here%2C%20funny%20that%20Microsoft%20announced%20GA%20for%20the%20dashboard%20yesterday%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-16072%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Admin%20Center%20Dashboard%20Customizations%20not%20sticking%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-16072%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ENever%20has%20worked%20for%20me.%3C%2FP%3E%3CP%3ETested%20yesterday%20and%20still%20didn't.%20Left%20a%20Feedback.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-15693%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERE%3A%20Admin%20Center%20Dashboard%20Customizations%20not%20sticking%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-15693%22%20slang%3D%22en-US%22%3EYes%2C%20it%20does%20not%20work%20for%20me%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-15006%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Admin%20Center%20Dashboard%20Customizations%20not%20sticking%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-15006%22%20slang%3D%22en-US%22%3EEven%20i%20have%20noticed%20this%20issue%20on%20our%20tenant.%20We%20have%20created%20few%20custom%20tiles%20and%20most%20of%20the%20time%20the%20tile%20image%20is%20missing.%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-14941%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Admin%20Center%20Dashboard%20Customizations%20not%20sticking%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-14941%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EGlad%20I'm%20not%20the%20only%20one%20then%20%3B)%3C%2Fimg%3E%20This%20feature%20has%20never%20worked%20for%20me%2C%20so%20I%20wasn't%20sure%20if%20the%20problem%20is%20on%20my%20end.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-14919%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERE%3A%20Admin%20Center%20Dashboard%20Customizations%20not%20sticking%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-14919%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMy%20custime%20tile%20often%20does%20not%20show%20the%20image%20(from%20SP%20Online)%2C%20but%20shows%20a%20default%20icon%20(two%20blocks)%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-14881%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Admin%20Center%20Dashboard%20Customizations%20not%20sticking%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-14881%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ESame%20thing.%26nbsp%3B%20Does%20not%20keep%20the%20changes.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-14860%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERE%3A%20Admin%20Center%20Dashboard%20Customizations%20not%20sticking%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-14860%22%20slang%3D%22en-US%22%3EYeap%2C%20seeing%20some%20weird%20beaviours%20these%20days%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Ivan Unger
Valued Contributor

Hi, is anybody else experiencing that the customizations (tiles) to the new admin center dashboard are not sticking after a page refresh?

14 Replies
Highlighted
Yeap, seeing some weird beaviours these days
Highlighted

Same thing.  Does not keep the changes.

Highlighted
My custime tile often does not show the image (from SP Online), but shows a default icon (two blocks)
Highlighted

Glad I'm not the only one then ;) This feature has never worked for me, so I wasn't sure if the problem is on my end.

Highlighted
Even i have noticed this issue on our tenant. We have created few custom tiles and most of the time the tile image is missing.
Highlighted
Yes, it does not work for me
Highlighted

Never has worked for me.

Tested yesterday and still didn't. Left a Feedback.

Highlighted

same here, funny that Microsoft announced GA for the dashboard yesterday

Highlighted
:) But we like this funny stuff, don't we?
Highlighted

I have opened a service request at Microsoft. Till now no solution, keep you posted on this.

Highlighted

Finally an answer from Microsoft on my issue; it is caused by not using an anonymous link for the image used. I expected this, but wanted them to confirm it.
You have to use an anonymous link when using an image from SharePoint online, but at my customers tenant external sharing is turned off so we have to use an image from a public website.

Highlighted

N/M


Highlighted

A few people responded on this topic they have issues with the image disappering from a custome tile, so no I did not reply to the wrong topic.

Highlighted

Hi Peter, technically Cary is right, because my topic was about the new Admin Center Dashboard (the admin landing page) CARDS, not TILES.

Tiles are part of the Office 365 App Launcher. There are not custom admin center tiles as far as I know and there there are no custom images in cards.

To be honsted, I haven't put 2 and 2 together either when reading the first responses and just assumed the same was meant by cards/tiles. 

So definitely these two issues were mixed up in this thread.

 

Related Conversations
Moving Away from MS Access
Office_365_Admin in Access on
1 Replies
OneDrive for business - IT security check
yasothadevi in SharePoint on
2 Replies
Struggling how to do a calculation
Tim_Jevans in Excel on
11 Replies
Office 365 dependencies
JM206 in Office 365 on
0 Replies
Sharepoint Online Migration
Gaius1050 in SharePoint on
2 Replies