Home

Adding new user; email multiple people temp password

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-971543%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAdding%20new%20user%3B%20email%20multiple%20people%20temp%20password%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-971543%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3Enot%20sure%20if%20a%20known%20bug%20or%20not%20but%20when%20i%20add%20a%20new%20user%20it%20default's%20myself%20the%20temp%20passowrd.%20I%20try%20to%20add%20the%20other%20Lan%20admin%20or%20the%20end%20user%20thier%20temp%20password%2C%20it%20throws%20an%20error%20saying%20need%20to%20separate%20by%20a%20semicolon%20and%20then%20a%20valid%20email%20address.%20I%20only%20get%20the%20semicolon%20then%20space%20and%20error%20when%20i%20type%20first%20character.%20I%20even%20tried%20copy%20and%20paste%20in%20a%20valid%20email%20address%20and%20same%20error.%20This%20only%20broke%20in%20the%20last%204-6%20weeks.%20We%20do%20NOT%20have%20AD%20Connect%20set%20so%20we%20are%20currently%20stand%20alone.%20I%20am%20not%20sure%20what%20it%20is%20trying%20to%20Validate%20against%20as%20it%20is%20a%20new%20user%20setup.%20We%20are%20not%20using%20MS%20for%20AD%20currently.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-971543%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EAdmin%20Center%20App%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EOffice%20365%20Administration%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EOffice%20365%20Management%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-985017%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Adding%20new%20user%3B%20email%20multiple%20people%20temp%20password%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-985017%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F438179%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40DCraftEmprise%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ESeems%20there%20is%20a%20issue%20with%20your%20Admin%20portal.%26nbsp%3B%20Kindly%20raise%20a%20request%20with%20Microsoft%20Technical%20team%20to%20check%20your%20account.%26nbsp%3B%20Normally%20you%20can%20add%20another%20admin%20account%20by%20using%20%3B%20this%20character.%26nbsp%3B%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ESo%20just%20go%20ahead%20and%20raise%20a%20request%20its%20not%20a%20common%20or%20know%20bug.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EPlease%20let%20me%20know%20if%20you%20need%20any%20more%20information.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EPraveen%20Raj%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
DCraftEmprise
Occasional Visitor

not sure if a known bug or not but when i add a new user it default's myself the temp passowrd. I try to add the other Lan admin or the end user thier temp password, it throws an error saying need to separate by a semicolon and then a valid email address. I only get the semicolon then space and error when i type first character. I even tried copy and paste in a valid email address and same error. This only broke in the last 4-6 weeks. We do NOT have AD Connect set so we are currently stand alone. I am not sure what it is trying to Validate against as it is a new user setup. We are not using MS for AD currently. 

1 Reply
Highlighted

Hi@DCraftEmprise 

 

Seems there is a issue with your Admin portal.  Kindly raise a request with Microsoft Technical team to check your account.  Normally you can add another admin account by using ; this character.  

 

So just go ahead and raise a request its not a common or know bug.

 

Please let me know if you need any more information.

 

Thanks,

Praveen Raj