Parameter Error within Form

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1307385%22%20slang%3D%22en-US%22%3EParameter%20Error%20within%20Form%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1307385%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EAloha%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20am%20getting%20a%20parameter%20error%20every%20time%20when%20I%20open%20a%20form.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20error%20is%20referring%20to%20a%20field%20that%20does%20not%20exist.%20It%20had%20at%20one%20time%20but%20I%20renamed%20it.%20I%20did%20remove%20all%20the%20old%20fields%20and%20replaced%20them%20with%20the%20new%20one%20but%20the%20error%20keeps%20showing.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIt%20appears%20to%20be%20pointing%20to%20my%20main%20table%20but%20that%20field%20is%20not%20there.%20See%20the%20attached%20image.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1307385%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3E2016%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EAccess%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1309651%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Parameter%20Error%20within%20Form%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1309651%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F621660%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Jason1971%3C%2FA%3E%26nbsp%3BThere%20are%20a%20few%20places%20to%20look.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIt%20could%20be%20in%20the%20query%20that%20provides%20records%20to%20the%20form%20or%20to%20a%20combo%20or%20list%20box%20on%20the%20form.%20Look%20for%20references%20in%20criteria%20perhaps.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIt%20could%20be%20in%20the%20Order%20By%20property%20of%20the%20form%20itself%2C%20or%20in%20the%20Filter%20property%20of%20the%20form.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22possiblelingeringreferences.jpg%22%20style%3D%22width%3A%20435px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F184541i8BEAEB09DD84765E%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20title%3D%22possiblelingeringreferences.jpg%22%20alt%3D%22possiblelingeringreferences.jpg%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Occasional Visitor

Aloha,

I am getting a parameter error every time when I open a form.

 

The error is referring to a field that does not exist. It had at one time but I renamed it. I did remove all the old fields and replaced them with the new one but the error keeps showing.

 

It appears to be pointing to my main table but that field is not there. See the attached image.

1 Reply
Highlighted

@Jason1971 There are a few places to look.

 

It could be in the query that provides records to the form or to a combo or list box on the form. Look for references in criteria perhaps.

 

It could be in the Order By property of the form itself, or in the Filter property of the form.

possiblelingeringreferences.jpg