Home

Yammer announcements now strip <br />

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-651675%22%20slang%3D%22en-US%22%3EYammer%20announcements%20now%20strip%20%3CBR%20%2F%3E%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-651675%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EPreviously%20when%20sending%20an%20announcement%20via%20the%20API%2C%20one%20was%20supposed%20to%20use%20%3CBR%20%2F%3E%20to%20create%20line%20breaks.%20Now%20it%20seems%20that%20Yammer%20is%20dropping%20%3CBR%20%2F%3E%20tags%20from%20posts%20and%20expecting%20%3C%2FP%3E%3CP%3E%3C%2FP%3E%20instead.%20Not%20only%20is%20this%20poor%20semantics%20(in%20some%20contexts)%20it%20is%20also%20a%20non-notified%20change%20which%20now%20renders%20all%20old%20posts%20created%20with%20%3CBR%20%2F%3E%20as%20flat%20text%20messes.%20Is%20this%20a%20bug%2C%20or%20has%20the%20Yammer%20team%20pushed%20this%20change%20intentionally%3F%20If%20so%2C%20where%20is%20the%20documentation%2Fnotification%20of%20this%3F%3CP%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-651675%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EAPI%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-658750%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Yammer%20announcements%20now%20strip%20%3CBR%20%2F%3E%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-658750%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ENot%20a%20very%20active%20community%2C%20huh...%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-659380%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Yammer%20announcements%20now%20strip%20%3CBR%20%2F%3E%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-659380%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F104561%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Ashley%20Steel%3C%2FA%3E%26nbsp%3BCould%20you%20please%20submit%20a%20support%20ticket%20so%20that%20our%20team%20can%20look%20investigate%20this%20for%20you%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-660199%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Yammer%20announcements%20now%20strip%20%3CBR%20%2F%3E%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-660199%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F20846%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Steve%20Nguyen%3C%2FA%3E%26nbsp%3BI've%20been%20pursuing%20one%20in%20parallel%2C%20but%20I%20don't%20have%20much%20luck%20with%20them%20normally%20for%20issues%20like%20this...%20ticket%20number%2014552967%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-683240%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Yammer%20announcements%20now%20strip%20%3CBR%20%2F%3E%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-683240%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F20846%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Steve%20Nguyen%3C%2FA%3EHave%20you%20had%20the%20chance%20to%20look%20at%20this%20ticket%3F%20It%20seems%20to%20have%20stalled%20with%20support.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Ashley Steel
New Contributor

Previously when sending an announcement via the API, one was supposed to use <br /> to create line breaks. Now it seems that Yammer is dropping <br /> tags from posts and expecting <p></p> instead. Not only is this poor semantics (in some contexts) it is also a non-notified change which now renders all old posts created with <br /> as flat text messes. Is this a bug, or has the Yammer team pushed this change intentionally? If so, where is the documentation/notification of this?

4 Replies

Not a very active community, huh...

@Ashley Steel Could you please submit a support ticket so that our team can look investigate this for you?

@Steve Nguyen I've been pursuing one in parallel, but I don't have much luck with them normally for issues like this... ticket number 14552967

@Steve NguyenHave you had the chance to look at this ticket? It seems to have stalled with support.

Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
22 Replies
flashing a white screen while open new tab
cntvertex in Discussions on
13 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
28 Replies
PacketMon Components are not loading in WAC 1909
HotCakeX in Windows Admin Center on
2 Replies