Home

Updated Published app won't launch

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-904432%22%20slang%3D%22en-US%22%3EUpdated%20Published%20app%20won't%20launch%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-904432%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ECan%20someone%20help%20me%20track%20down%20why%20an%20app%20I%20previously%20published%20and%20just%20updated%2C%20now%20won't%20launch%3F%20I%20tried%20using%20the%20same%20info%20to%20publish%20it%20again%20with%20a%20new%20name%20and%20the%20app%20launches.%20I'm%20not%20sure%20what%20is%20going%20on.%20I'm%20publishing%20through%20powershell.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20465px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F136562iDD3C6F4C84CE1F01%2Fimage-dimensions%2F465x185%3Fv%3D1.0%22%20width%3D%22465%22%20height%3D%22185%22%20alt%3D%22can'topen.PNG%22%20title%3D%22can'topen.PNG%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSTRONG%3E%22Avatar%22%20doesn't%20work%2C%20but%20%22Avatar%20Cloud%22%20launches%20just%20fine.%3C%2FSTRONG%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSTRONG%3EOld%20Updated%20App%3A%3C%2FSTRONG%3E%3C%2FP%3E%3CP%3ETenantGroupName%20%3A%20Default%20Tenant%20Group%3CBR%20%2F%3ETenantName%20%3A%20omitted%3CBR%20%2F%3EHostPoolName%20%3A%20omitted%3CBR%20%2F%3EAppGroupName%20%3A%20Test%3CBR%20%2F%3ERemoteAppName%20%3A%20%3CSTRONG%3EAvatar%3C%2FSTRONG%3E%3CBR%20%2F%3EFilePath%20%3A%20%E2%80%AAC%3A%5CProgram%20Files%5CAvatar%5CAvatar.bat%3CBR%20%2F%3EAppAlias%20%3A%3CBR%20%2F%3ECommandLineSetting%20%3A%20DoNotAllow%3CBR%20%2F%3EDescription%20%3A%3CBR%20%2F%3EFriendlyName%20%3A%20Avatar%3CBR%20%2F%3EIconIndex%20%3A%200%3CBR%20%2F%3EIconPath%20%3A%20%E2%80%AAC%3A%5CWindows%5CSystem32%5CIcons%5CAvatar.ico%3CBR%20%2F%3ERequiredCommandLine%20%3A%3CBR%20%2F%3EShowInWebFeed%20%3A%20True%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSTRONG%3ENew%20App%3A%3C%2FSTRONG%3E%3C%2FP%3E%3CP%3ETenantGroupName%20%3A%20Default%20Tenant%20Group%3CBR%20%2F%3ETenantName%20%3A%20omitted%3CBR%20%2F%3EHostPoolName%20%3A%20omitted%3CBR%20%2F%3EAppGroupName%20%3A%20Test%3CBR%20%2F%3ERemoteAppName%20%3A%20%3CSTRONG%3EAvatar%20Cloud%3C%2FSTRONG%3E%3CBR%20%2F%3EFilePath%20%3A%20C%3A%5CProgram%20Files%5CAvatar%5CAvatar.bat%3CBR%20%2F%3EAppAlias%20%3A%3CBR%20%2F%3ECommandLineSetting%20%3A%20DoNotAllow%3CBR%20%2F%3EDescription%20%3A%3CBR%20%2F%3EFriendlyName%20%3A%20Avatar%20Cloud%3CBR%20%2F%3EIconIndex%20%3A%200%3CBR%20%2F%3EIconPath%20%3A%20C%3A%5CWindows%5CSystem32%5CIcons%5CAvatar.ico%3CBR%20%2F%3ERequiredCommandLine%20%3A%3CBR%20%2F%3EShowInWebFeed%20%3A%20True%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-906131%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Updated%20Published%20app%20won't%20launch%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-906131%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F327987%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40sbuntun%3C%2FA%3E%3A%20Please%20point%20to%20the%20executable%20instead%20of%20the%20batch%20file.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
sbuntun
Contributor

Can someone help me track down why an app I previously published and just updated, now won't launch? I tried using the same info to publish it again with a new name and the app launches. I'm not sure what is going on. I'm publishing through powershell.

 

can'topen.PNG

"Avatar" doesn't work, but "Avatar Cloud" launches just fine.

 

 

Old Updated App:

TenantGroupName : Default Tenant Group
TenantName : omitted
HostPoolName : omitted
AppGroupName : Test
RemoteAppName : Avatar
FilePath : ‪C:\Program Files\Avatar\Avatar.bat
AppAlias :
CommandLineSetting : DoNotAllow
Description :
FriendlyName : Avatar
IconIndex : 0
IconPath : ‪C:\Windows\System32\Icons\Avatar.ico
RequiredCommandLine :
ShowInWebFeed : True

 

New App:

TenantGroupName : Default Tenant Group
TenantName : omitted
HostPoolName : omitted
AppGroupName : Test
RemoteAppName : Avatar Cloud
FilePath : C:\Program Files\Avatar\Avatar.bat
AppAlias :
CommandLineSetting : DoNotAllow
Description :
FriendlyName : Avatar Cloud
IconIndex : 0
IconPath : C:\Windows\System32\Icons\Avatar.ico
RequiredCommandLine :
ShowInWebFeed : True

1 Reply

@sbuntun: Please point to the executable instead of the batch file.

Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
38 Replies
Extentions Synchronization
Deleted in Discussions on
3 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
Security Community Webinars
Valon_Kolica in Security, Privacy & Compliance on
13 Replies